Lokalen söker administratörer till nya COD: BO servrar

Medlem
Lokalen söker administratörer till nya COD: BO servrar

Hejsan alla gamers!

Lokalen har sedan 1999 hostat publika spelservrar för en mängd olika spel, gratis men med professionell attityd. Vi har hunnit avverka de flesta generationer av spel serier som t.ex. Half-Life, Quake, Unreal Tournament, Battlefield. Vi har stått bakom succér som Spelarenan (PlayZeek), Bredbandsbolagets spelservrar och en rad olika LAN. Dessutom är vi också sköna snubbar med en fantastisk humor.

Hur som helst, vi gör nu en nystart med fokus på att återigen bli den definitiva hosten av publika spelservrar för de mest populära spelen för tiden, men vi behöver Er hjälp. Det absolut viktigaste för oss när vi startar upp en ny serverpark för ett spel är att ha en fullt fungerande, smidig och aktiv admininistration i spelen. Alltså eldsjälar som spelar alldeles för mycket och gärna ser till att attityden på servern är juste samt att fuskar och andra som förstör hålls borta.

Eftersom vi är ganska "gröna" inom just detta spel söker vi efter folk med det där "lilla extra". Har du kunskap om spelservrar i allmänhet, tidigare erfarenheter från tidigare generationer av spelserien, god scenkoll eller bara generellt brinner för spelet är Du varmt välkommna att kontakta oss. Är ni en framstående klan kan vi tänka oss att ta in hela klanen.

Uppgifterna är ganska enkla; du spelar mycket, du kickar eller bannar folk som missköter och får lira på några av de mest optimerade spelservrarna i Norden. Vi sköter all installation och konfigurering men lyssnar självklart på förslag från både Er och spelarna. Vi kommer att ordna sätt att kommunicera med spelarna via hemsidan, via mIRC samt på vårat egna forum.

Läs mer om oss på www.lokalen.nu , annars kan ni skicka en epost till mig direkt på weird@lokalen.nu.

Medlem

Du har råkat få med ett kommatecken i länkarna
www.lokalen.nu

Medlem

Servrarna är nu uppe, 5 stycken blev det till en början men vi skall ha fler. Ge oss era kommentarer och förbättringsförslag så fixar vi Sveriges bästa servrar.

Nämnde jag att Webhallen står bakom oss?

1
Skriv svar