Känd pixelartist arbetar med Minecraft

Robot
Känd pixelartist arbetar med Minecraft
Medlem
Känd pixelartist arbetar med Minecraft

Mycket intressant. Jag väntar på "Fixa prestandaproblemen
Hälsan och få till fungerande fiender"

Då javaplattformen suger eftersom den suger åt sej så jävla mycket minne under längre tid. Börjar på 300mb sedan efter nåra timmar är den uppe i/över 1gb. Dessutom så börjar den lagga sönder rejält. Skriver man tar det typ 10-20 sekunder innan texten dyker upp och saker man sätter fram eller tar bort ploppar upp igen.

Dessutom en helt vanligt fungerande multiplayer idé är ju en stor förväntan.

Medlem

Härligt! Ser fram emot prestandafixarna mest då min server behövs reboota efter 6-7 timmar med 4 som bygger, läcker minne som aldrig förr!

Är inte så förtjust i idén med länkade servers iofs, då folk kan stjäla andras saker sen föra över det till en annan server eller liknande.


signatur

Don't tell me i got no life, im a gamer, i got millions.

Medlem

Tror att länkade servers kan bli ballt. Men det gäller att det finns ett alternativ för det. Man borde inte tvingas att länka servern. Sen kanske man borde ha möjlighet att sätta en spelar gräns så att inte för många spelare befinner sig på servern samtidigt?

Inaktiv

Den gränsen går redan att sätta i inställningsfilen till servern, så om det blir problem med för många användare så får du kontakta han/hon som har hand om den och sänka den gränsen.

Kör med en egen Server för tillfället som jag leker runt med men skulle vilja ha fler alternativ som längden på dygnen och enbart natt/dag osv.

Ska snart fixa över den på en permanent server här hemma så kanske man kan göra den publik, verkar lovande med länkade servrar då man kan köra flera servrar och länka ihop alla och skapa klanstrider mellan dom osv, möjligheterna blir oändliga =D

Medlem

Härligt! Junkboy är ju så underbart duktig!

Medlem

junkboy är grym

AW8
Medlem

Det ska bli grymt när SMP har fixats till ordentligt. Roligt att höra att fokus ligger på det nu.


signatur

PC gamer 'til I die.

Inaktiv

Just nu en genomför ett av världens ledande IT-säkerhetsföretag Sophos en global kampanj för att utse världens mest oövervinneliga person. Kampanjen utgår från sajten http://mostinvincible.com , som kommer samla de mest vågade filmerna från YouTube, videor som besökarna postar då de tio som fått flest röster vinner var sina iPads!

1
Skriv svar