Blood Bowl: Legendary Edition

Robot
Blood Bowl: Legendary Edition

Vässa motorsågarna, plocka bort de inre organen från rustningen och pumpa bollen - det är dags att inta den blodiga planen i Blood Bowl: Legendary Edition.

#blood-bowl, #blood-bowl-legendary-edition


Medlem
Blood Bowl: Legendary Edition

Kanske får ta o testa Legendary Edition ra

Medlem

Fattade aldrig Blood Bowl reglerna tyvärr och tutorialen i orginal spelet var väldigt rörig.

Medlem

Skaffa dig living rule book finns gratis i pdf format på nätet. Annars är det svårt att hänga med i svängarna i detta härliga spel.

Medlem

Blood Bowl är fantastiskt. Tyvärr så är nästan allt som Cyanide gjort med spelet dåligt. I single player så har du en totalt hjärndöd AI som gjorde två mål på mig på 20 matcher, och Blitzläget i realtid är så dåligt att det borde kasserats redan på idestadiet.

Men, det går att spela matcher mot andra människor online när och varsomhelst och det väger upp de mesta felen.

Medlem

Om man är sugen på att spela med andra svenskar och nordiska spelare så ta en sväng in på http://www.alvsvenskan.se/ och gå med i liga där.


signatur

Inled oss ej i frestelsen
Utan fräls oss från Ondo

Medlem

Ett fantastiskt spel om man spelar i en privat liga. Spela mot AI:n är däremot helt dödfött och ger ingen som helst utmaning. Blood Bowl är i grunden väldigt simpelt, men svårt att bemästra.

Inaktiv

Ser ut att vara ett riktigt kul spel :).

Just nu en genomför ett av världens ledande IT-säkerhetsföretag Sophos en global kampanj för att utse världens mest oövervinneliga person. Kampanjen utgår från sajten http://mostinvincible.com , som kommer samla de mest vågade filmerna från YouTube, videor som besökarna postar då de tio som fått flest röster vinner var sina iPads!

Medlem

"Tänk om fler kunde göra digitala brädspel på det här sättet."

Wörd!


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

1
Skriv svar