11 januari

Medlem
11 januari

Ja så länge får vi vänta tills solen är uppe till klockan 16.00 igen. Från idag går den ner innan fyra och det kan ju kännas lite tungt.
För egen del blir det ju ganska snart Thailand i två veckor och där får jag väl sol så det räcker och blir över långt in i Januari. Jag ska tänka på er här hemma!

Gick ner till Ribban idag och gick omkring med vovven. Kameran hängde så klart med på axeln och jag fick en ganska bra vy över till kärnkraftverket i Barsebäck.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/5182029593/" title="Nuclear power by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm2.static.flickr.com/1268/5182029593_1b218ebc16.jpg" width="500" height="274" alt="Nuclear power" /></a>

Annars var det inte så inspirerande att gå runt där ute, solen var gömd bakom ett tjockt molntäcke och hela fältet var fullt med vatten. Men det var inte särskilt kallt och nere vid stranden var det faktiskt ganska mysigt.

Nu ska jag fortsätta med redigeringen av Stockholmsjobbet. Räknar med att bli färdig i kväll, skööönt! Sen ska de bara skicka till tryck och levereras till kund. VIPS så blir det pengar på kontot

#blogg

Medlem
11 januari

Du får ha det gött på semestern Vi kanske stöter på varandra.. Jag åker också till Thailand snart, i tre och en halv vecka!! Ska bli otroligt skönt.

Medlem

Tackar tackar! Ja vem vet, åker du förbi Koh Tao eller Koh Yao Noi så får du höra av dig
Ha en riktigt skön semester du med.

1
Skriv svar