Dead Space 2 på trippla rullar

Robot
Medlem
Dead Space 2 på trippla rullar

Utvecklarna har helt fel inställning till Dead space 2. Var det verkligen rent lotto dom hade som gjorde Dead Space 1 till ett sånt sjukt bra spel?

Exempelvis att variera mellan action och skräck är bullcrap, man blir bortdomnad av allt action och sen är det inte läskigt längre. Lite som Dead space 1 på slutet, det var bara kötta på utan skräck alls.

Tyvärr ser det ut som att bli som Resident evil serien; från grym survival-horror till action-lir, fortfarande ett bra spel, men inte i närheten så intressant som RE/DS1 är.....

Inaktiv

Får nog faktiskt hålla med Kaiser_Johan.

Hela grejen med Dead Space för mig var just bristen på action fram till slutet. Spelet var som absolut bäst när man egentligen bara gick runt på skeppet och insöp atmosfären, vilket var något som utvecklarna verkligen hade lyckats med. Börjar dom nu istället att fokusera mer på actionpackade delar i DS2 så blir man ganska snabbt avtrubbad och slutligen kommer det att kännas väldigt förutsägbart.

Förutsägbar skräck är ingefär lika läskigt som en hel dags marathon av disney channel. Vilket förvisso är ganska läskigt ändå, men ni fattar.


signatur

You must construct additional pylons.

Medlem

Demoversion- fint . Finns så många action spel idagsläget. Dead Space 1 var ett riktigt bra skräck spel, fram till slutet som Kaiser_Johan skriver, håller med.
Återstår och se om Demoversionen/Full versionen bjuder på ren skräck, eller fullmatad action.

1
Skriv svar