Naken hud i The 3rd Birthday

Robot
Naken hud i The 3rd Birthday

PSP-titeln The 3rd Birthday kommer att innehålla en duschscen med Aya Brea. Anledningen? Fansen ville ha det. Flukta på en bild här.

#the-3rd-birthday, #parasite-eve-2


Medlem
Naken hud i The 3rd Birthday

hmm känns som ni redan skrivit ngt liknande för ett tag sen


signatur

Rwa?

Medlem

fapfapfapfap?

En ihop rullad tidning på nosen är vad fans och utvecklare behöver.

För att en scen i andra spelet fick hormoner att svalla, betyder inte att det ska göras en gång till bara för att!. Det gör den scenen mindre värd och får upprepningen att uppfattas som både en billig flört med ensamma män, och gubbsjuk.


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

Medlem
Medlem
Medlem
Skrivet av Traveller in time:

En ihop rullad tidning på nosen är vad fans och utvecklare behöver.

För att en scen i andra spelet fick hormoner att svalla, betyder inte att det ska göras en gång till bara för att!. Det gör den scenen mindre värd och får upprepningen att uppfattas som både en billig flört med ensamma män, och gubbsjuk.

Säljer det mer exemplar så är det smart, gissningsvis har Square Enix lite mer erfarenhet på det här området än vad gemene (PK-)man på FZ's forum har.

Medlem

lägg till porr när dom endå håller på ? som i alla andra spel bara för det är i alla andra spel,så kan dom skylla på fansen sen för att alla andra gör det. Vad är det för fel på naket ? så länge det står åldersgräns på förpackningen då ska väl för fan spelarna respektera det, Annars har dom inget att klaga på heller. jävla demokrati land X C

Medlem

"Möjligen kommer du att se några av scenerna som sexiga och erotiska men det är inte vårt mål", berättar Yoshinori Kitase, legendarisk Final Fantasy-producent. "Om du slåss och kämpar mot monster är det naturligt att du blir skadad och dina kläder får revor. Vi ville bara göra det realistiskt."

Absolut billigaste argumentet för att få gubbslema sig lite jag hört på bra länge.


signatur

Just an honest man in a leather mask

Medlem

undra hur fanesn skulle reagera o mdet skulel vara en manlig karaktär då med suhfrekvens och sönder rivna kläder under striderna?


signatur

ursäkta min stavning är dyskrafiker.

Medlem

fapfapfapfap


signatur

"That's the second biggest <object here> I've ever seen!"

Medlem

Fanskaran ser ut att ha missat internets stora utbud av riktiga nakna kvinnor.

Medlem

är den interaktiv?:D

Medlem

Och folk undrar varför det nästan bara är (kvinnofientliga?) killar som spelar dessa spel... Det finns regler som hindrar sexism i reklam: samma regler borde gälla spel. Nakenheten är bara där som säljargument - och som vanligt är det bara nakna kvinnor.

Medlem

Föredrar dessa typer av aktiviterer IRL.

Medlem

Jag rör/ser hellre en kvinna naken irl XD


signatur

"Wonderful! Time for a celebration... Cheese for everyone!"
"Epic is shit, change my mind"

Inaktiv

Alltid någon ensam nörd som lär dra ett solo med skinnflöjten i alla fall.


signatur

You must construct additional pylons.

Medlem

signatur

Mucha shaka paka

alltså... måste det vara gubbsjuka bara för att det är naket och måste folk kommentera om det vore män som är nakna så skulle ingen spela? Angående sista frågan så är det ju självklart så här: Publiken som köper mest är män (i alla fall av det manliga könet). De flesta av dessa är inte gay och vill därmed inte se en man bli naken. De flesta vill inte se en ful kvinna i spel av precis samma anledning som de inte vill se en ful kvinna i verkligheten.

Om något gjorde ett actionspel för tjejer så skulle det för all del innehålla nakna män (dvs denna typ av actionspel). Om spelet är för både och (som är ett smart drag i så fall eftersom den kvinnliga publiken är och det är fakta ganska liten i förhållande) så kommer det även finnas nakna kvinnor (inte för att tjejer som är gay ska bli nöjda, även om de också blir det i så fall så).

sedan borde alla med lite intelligens förstå skillnad mellan softcore och hardcore porr där den första varianten oftast är den som är med och oftast i en väldigt mild mild variant. Ta dead or alive extreme som exempel. Det är inte i närheten av hardcore och utan mods etc så är det inget naket, därmed nästan inte ens softcore.

Väx upp och sluta kommentera. Spelskapare har rätt att tillfredsställa alla målgrupper (även om vissa moralfrågor fortfarande är väldigt nära gränsen och det finns mycket som inte är tillåtet (barnporr etc)) och det är upp till dem att utveckla vad de vill och upp till er att köpa eller inte.

Jag tvivlar på att det bara är kvinnofientliga män som spelar detta, att de flesta fapfapfapfap? och ingen har rätt att "En ihop rullad tidning på nosen är vad fans och utvecklare behöver." Bara för att de har fantasier. Angående: "lägg till porr när dom endå håller på" så: varför skulle de? det finns redan spel för detta bara så ni vet och om ni vill ha ett exempel på ett "spelbart" actionspel med porr som inriktning så sök på Battle Raper och beredd er på en chock (om att spel faktiskt existerar). Marknaden är dock mindre (tro det eller ej).

Vad hände med åsiktsfrihet och eget ansvar? Det verkar som hela världen saknar båda delarna (Sverige speciellt)...


signatur

"Was aus Liebe getan wird, geschieht immer jenseits von Gut und Böse." Friedrich Nietzsche, Jenseits von Gut und Böse, 1886

Medlem

Och jag läste det som "naken HUD" och fattade inget, suck.

Medlem

Kan man lägga till massor av överdrivet våld, så varför inte en nakenscen.
Det är ju inte precis något som är ovanligt i filmvärlden heller så jag förstår inte vad ni är så förskräckta över.

Medlem

Att döma av alla moralkärringar på det här forumet så verkar Sverige vara på god väg att bli som USA där lite naket/sexuella scener verkar anses som extremt farligt för unga personer samtidigt som ultra violence är helt naturligt för denna grupp att ta del av.

Skärp er. Ni kommer ändå till helvetet när ni dör och den enda respekten ni vinner är er mammas.

1
Skriv svar