Final Fantasy XI Ultimate Collection 4,99Euro på Steam

Medlem
Final Fantasy XI Ultimate Collection 4,99Euro på Steam

Final Fantasy XI Ultimate Collection 4,99Euro på Steam
http://store.steampowered.com/app/23390/
De som inte har testat tidigare kan nu för en billig peng testa det.

*Det bör sägas att de tar betalt per månad så det är en fördel att aktivera ditt konto i början av en månad(första 30 dagarna är gratis).

Info:
http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fantasy_XI
http://wiki.ffxiclopedia.org/wiki/Main_Page

Filmer:
http://www.gametrailers.com/video/part-viii-final-fantasy/244...
http://www.youtube.com/watch?v=ov3-K2aRwQY
http://www.youtube.com/watch?v=47sYP_cr22s
http://www.youtube.com/watch?v=SxCOSn9pEv8&hd=1

Medlem

Bara så du vet så har man alltid en månad (30 dagar) gratis oavsett när i månaden man aktiverar kontot.

För dom räknar dagarna från den dag man aktiverar kontot.

Så nu vet du!

Medlem

Jo men t.ex, om du har deaktiverat ditt konto och sen flera månader senare vill aktivera ditt konto när det är 1-2 dagar kvar i den månaden, så kommer de att dra pengar för hela den månaden och sen för nästa också som väntat, det kan göra folk upprörda.
Bör vara detsamma om du avslutar din trial i slutet av en månad, för om du inte har deaktiverat ditt konto innan trialen är slut kommer det automatiskt att börja dras pengar.

Medlem

Du köper inte en månad utan du köper 31 dagar speltid, kvittar när du avaktiverar eller vad du nu än gör du får varken mer eller mindre än 30-31 dagar.

Medlem

Du får 30 dagar ja, sen så fort gratis tiden tagit slut så börjar det att dras pengar om du inte avaktiverat kontot (du kan avaktivera kontot 2 dagar efter du aktiverat ditt konto och du kan fortsätta spela dina 28 dagar t.ex).
Så om dina gratis dagar slutar 20:e december och du har inte avaktiverat ditt konto så kommer du att bli debiterad den 1:a januari för december 20-31 + januari månad alt. december +januari.

Medlem

Tar dagarna slut den 20e december dras pengarna den 20e december.

Tar dagarna slut den 10e december dras pengarna den 10e december.

Avaktiverar man den 19e december och du har speltid tills 20e december dras inga pengar.

Avaktiverar du den 11 december men bara haft speltid till 10e så får du ändå betala för ytterligare 30 dagar då du avaktiverade för sent.

Medlem

Näe pengarna dras inte när tiden tar slut, pengarna dras alltid i början av månaden, det skjuts bara upp, samma om du köper nån av de mindre expansionerna, de dras av vid nästa betalning.

Medlem

Dropy har rätt. SquareEnix kör med en rätt så annorlunda betalningsplan av någon dum anledning.

Spelet må vara billigt, men det är inget jag skulle rekommendera till någon med tanke på vilken standard dagens mmo har jämfört med FFXI. Men det var jäkligt kul på den tiden när det inte fanns många andra mmo's att jämföra med.

Medlem

Själv tycker jag att spelet fortfarande är roligt att spela efter alla dessa år, nuförtiden går det snabbare att levla up och skaffa bra equipment jämnfört med tidigare år.

1
Skriv svar