GOTY 2011!

Frilansare
GOTY 2011!

Okej, spelkulturen är ju en previewkultur av rang, så jag tänkte inleda året med att lista alla de spel som har chansen att plocka hemma GOTY 2011. Ett om dagen, typ.

Vi börjar lite kontroversiellt med:

Kandidat #1
The Witcher 2: Assassins of Kings
, PC

Jag måste erkänna att The Witcher är ett spel som jag dömde för snabbt när det kom 2007. Jag var så trött på den gubbflåsighet som genomsyrade det att jag inte kunde ta till mig de fina delarna. Under den andra genomspelningen en kall vintervecka såg jag förbi detta, och fick antagligen en försmak på vad som kommer göra uppföljaren så bra.CD Projects skapelse har ett så skönt djup, och en helt annan inställning till fantasy än mer västligt producerade titlar. Det polska svårmodet ligger som ett förföriskt filter över spelet.
Det ger mig bra vibes. Därför blir uppföljaren en kandidat till GOTY 2011. Mycket tyder på att man slipat bort det som gjorde originalet till en så ojämn upplevelse. Inga porno-samlarkort, förhoppningsvis långt färre buggar, och ett mer stabilt dialogsystem byggt på mer trovärdiga dialoger.

#blogg

Medlem
GOTY 2011!

Det enda, i min mening, som gjorde att ettan inte var fulländat (enhanced edition då) var det faktum att npc-modellerna inte var varierade vilket förstörde inlevelsen väldigt mycket.
Med det vill jag säga att jag inte tycker din första kandidat är så kontroversiell


signatur

A curse on humanity. A curse of life. A curse on me. A curse on you.

Medlem

Misstänker att listan kan göras ganska lång när det gäller GOTY-kandidater 2011

Frilansare

Lång och lång, den som hänger med får se. Listan är liksom organisk, och kommer att växa fram med tiden.

Medlem

Känner på mig att Dragon Age 2 kommer med!

Där fick du så du teg då ang. TW


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Frilansare

Även solen har fläckar.

Medlem

Jag skriver det igen. När Witcher kom spydde alla galla över samlarkorten som inte var något att höga på ögonbrynen för.Eller att Gerlat gillade att ha sex med olika kvinnor, döh, se dig omkring i samhället, det är så det är. Men det fantastiska spelet då, det gick förbi pga av ovan och en del buggar. Så vad gjorde Witchers buggar så speciella mot andra spel? Nej det var en hög genomorättvisa recensioner som skrevs den gången. Varför har ingen grymtat högt om Mafia IIs playboy-kort? Däremot är jag glad att spelet får sin upprättelse sent omsider.

Frilansare

Fast nu skjutet du aningen över målet med din kommentar.
Det finns inte många spelkritiker som har kritiserat The Witcher för att det innehåller sex. Kritiken har istället, oftast, riktats mot sättet på vilket CD Project framställer sex.Genom vilka glasögon man ser det.
Sex är en naturlig del av all kultur, men gubbflåseri är en helt annan sak.

Det handlade såklart inte om att "Gerhalt gillade att ha sex". Det gör vi alla. Hade man tänkt till så hade man kommit undan med samma dos nakenhet. Bara man gjort det lite snyggare. Och tyvärr så tog denna höhö-mentalitet strålkastarljuset från spelets många företräden, och koncentrerade debatten till de fjompiga samlarkorten.

Sexet måste ha ett sammanhang, annsrs blir det bara stönigt.

Jag tror att de är inne på rätt spår i uppföljaren: sex och relationer i Gerhalts anda, men i ett sammanhang och inte som någon sorts achivement.

Frilansare
Medlem

Nja jo...men egentligen undrar jag varför lilla CD-projekt fick oförskämt mycket skit för det, som flera andra utvecklare gjort både före och efter, men som gått publiken förbi. Återigen Mafia II, vad hade de fotona för existensberättigande i spelet? Ja de har kanske fått lite kritik för det men inte alls på samma sätt. Att Witchers kort även de var helt onödiga det håller jag med om, och spelbranschen kommer svårligen att betraktas som "vuxen" om inte sådana här "snedsteg" försvinner. Onechanbara tex. varför, varför varför?!

1
Skriv svar