Smile for the camera!

Ambassadör
League of Legends
Smile for the camera!

Dagen har ägnats till två yrken, soldat och fotomodell.
Det började som fotomodell i en ultraljudsundersökning. Läkaren skulle kolla hur mitt hjärta såg ut.
Allt verkade vara normalt tills han var klar och säger att han ska be en annan läkare komma in och kolla. Första tanken som slog mig var att det var fel på hjärtat men denna tanken lyckades läkaren blåsa bort med ett par lugnande ord. Han meddelade att han var läkarstudent och att en mer rutinerad läkare skulle komma in och kolla så allt stämde.
Han lämnade mig på britsen en kort stund och när han återvände kom han inte ensam. Då hade den "äldre" läkaren (30-35 år) med sig en annan mycket yngre läkarstudent.
Så när den "äldre" läkaren körde ultraljudet var det två som stod och kollade förväntans fullt på min bara överkropp.
Efter detta fick även den yngsta av läkarstudenterna testa ultraljudsmaskinen på mig.

Jag har självklart inget emot detta utan det känns mest skönt att dra ett strå till läkarkonsten.
Visst får jag erkänna att det känns lite skumt att två personer står och kollar på under tiden en tredje person gnider en geléinsmord stav över min nakna bringa.
Det är också skönt att de blev tre uppsättningar fotografier över hjärtat så att hjärtspecialisten har något att gå efter tills vårt möte om ett par veckor.

Min andra fotomodells uppdrag för dagen skedde på polisstationen. Nu kanske ni förväntar er en rafflande historia i sann GTA-anda där färden slutade i häkte hos polisen. Detta får ni dock inte, mitt besök var endast för att skaffa ett nytt pass till den kommande Barcelona resan. (skumt att Barcelona inte finns med i Mozilla Firefoxs rättstavningsprogram, för det är väl så det stavas?)

Jag skrev att jag har testat på yrket som soldat också. Det gjorde jag i ett par timmar i eftermiddags med två polare på en server i BF:BC2. Ett underbart spel är det minsta jag kan säga. Vårt samarbete blev bara bättre och bättre. Det gick så bra att jag blev högmodig och trodde att jag hade kvar all min kunskap som helikopterpilot från BF Vietnam, men så var inte fallet och de flesta försöken ledde till mer döda i mitt lag än i motståndarnas.

Nu blir det att lyxa till det med en kycklingtallrik och kanske några filmer här på kvällskvisten!

Just det, är det någon som har tips på vad man måste/kan göra i Barcelona så får ni gärna dela med er av dem! Fotboll vet jag redan.

Kan väl ge er en film från tuben också. Så att inlägget får något med rubriken att göra!

#blogg

Smile for the camera!

Barcelona är riktigt nice, du som gillar Dali, ta en tripp till de gamla kvarteren så kan du se var den gamle surrealisten hade ateljé en gång i tiden.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Ambassadör
League of Legends

hehe ja det var en bra idé!

1
Skriv svar