Medlem
Tunisien

Vårens utlandsresa blev bokad till just Tunisien. Två dagar senare avråder UD från att resa dit. För helsike! Snacka om otur alltså.
Nu letar vi för fullt efter ett alternativ och det är lättare sagt än gjort. Det gäller att hitta en resa med utresedatum som inte skiljer allt för mycket från vad vi tänkt oss från början, för att inte tala om att det behöver kosta ungefär lika mycket för att funka med budgeten.

Nu är det iofs min fru som spenderat många timmar framför olika resesajter för att hitta den bästa resan för oss, jag har mest hakat på och sagt ja eller nej. Men det är ändå frustrerande att behöva tänka om. Marocko är ju också superfint men alldeles för nära för att det ska kännas helt tryggt. grrr

Kanske blir det Grekland istället, eller Kroatien... Italien har vi också funderat på, eller Turkiet.

Dagens lilla fotoutflykt gav inget att visa barnbarnen, men jag var ju faktiskt på Ribban för några veckor sedan.. upptäckte jag idag då jag kikade igenom minneskorten.

Här kommer så en liten bryggbild som jag är kluven till, fin eller ful. Den har en känsla som jag gillar i alla fall... here it goes.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/5378872024/" title="Malmö Pier by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm6.static.flickr.com/5048/5378872024_7819dfdf5b.jpg" width="500" height="212" alt="Malmö Pier" /></a>

Vi får se om det kanske blir några fler bilder i morgon, jag hoppas på fint söndagsväder

#blogg

Medlem
Tunisien

Italien skulle jag vilja åka till. Åka runt på landsbygden och supa in den underbara atmosfär som jag tror finns där och få äta riktig lagad italiensk mat och köpa färsk getost att äta. Jag tror att det är så härligt som man får det att se ut i programmet "Solens Mat" som gick x antal säsonger på SVT.


signatur
Medlem

Det låter underbart när du skriver om det! Själv har jag faktiskt varit lite avig till just Italien. Vi var i Rom för snart 2 år sedan och det var inte så fantastiskt som jag hade förväntat mig. Tyckte mycket mer om Barcelona. Men som du säger, landsbygden är nog helt fantastisk!

Medlem

Själv spenderade jag en vecka i Toscana med familjen en sommar, den italienska landsbygden är fantastisk! Vi bodde på en vingård och gjorde dagsutflykter med bil till byar i närheten, åt god mat och njöt av kvällssolen. Bästa utlandsresan någonsin faktiskt.

Medlem

Jo, landsbygden och dom mindre byarna är nog som jag också trott det rätta sättet att uppleva Italien. Visst Rom kan väl ha sin charm det också, men tror det är för turistifierat för mig. Vill uppleva det genuina i ett land, själen, vilket jag tror man hittar på landsbygden runt om i Italien.


signatur
Medlem

Låter som att ni båda uppskattar precis samma sak som familjen Ek
Lugn och ro ska det va!

Kan tänka mig att den Italienska landsbygden skulle innebära en hel del vacker natur att fotografera. Toscana har jag aldrig varit i men har hört mycket gott om det.

1
Skriv svar