Spelkväll

Medlem
Spelkväll

Äntligen är det så dags!

Spelkväll med kompis Det blir Modern Warfare i Co-op i kväll. Lite chips, polly, läsk och eventuellt lite mat också för att inte BARA vara onyttiga.
Har sett fram mot detta sedan vi bokade det i helgen, det börjar bli trist att sitta hemma och spela själv.

Sen tycker jag att ni ska bomba på med fler utmaningar, jag är definitivt öppen för förslag, även lite mer avancerade saker som kanske kräver planering och tid. När ens egen kreativitet är låg så kan man behöva en spark i röven av någon annan

Haha... kompisen ringde precis, nu blir det McDonalds att äta, så mycket för nyttigheterna... men är det spelkväll så är det!

wehaaaa vi hörs senare!

#blogg

Medlem
Spelkväll

Okej, ska ge dig en utmaning som jag tror inte du har gjort innan!

En fantasybild: Tänk dig en dimmig skog, dvärgar, jättar och enhörningar. Magi och mystik. Behöver inte vara en bild på dessa föremål, det hade varit lite svårt. Men något i fantasy-anda!

Lycka till med spelkvällen, det låter skoj

Oooh jag gillar fantasy.
En vinkling på 73mpl4R´s förslag är att göra en bild som andas och förmedlar fantasy, fast i vår vanliga vardag. Regeln är att inga Personer eller mytologiska varelser får synas i bild. Ta ditt eget vardagsrum till exempel, hur förmedlar du Fantasy anda i det du ser varje dag.
Där har du en utmaning som du får kämpa med.

Gör helst båda förslagen så vi får något att jämföra med. Glleeee det är riktigt kul att se vad du hittar på.


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

Ifall jag inte är helt glömsk så kommer jag ihåg att du spelar airsoft. Försök få någon cool bild där, exempelvis när det regnar/snöar.


signatur

Grinder and paint
Makes me the welder I aint

Medlem

Har en bakgrundsbild som jag hittade för några veckor sedan som jag fullkomligt älskar:

http://interfacelift.com/wallpaper_beta/D7516db0/01707_spectr...

Det skulle vara kul om du hade några olika bilder som passar ihop att göra ett liknande "kollage" av. Förstår du hur jag menar? Behöver inte alls vara samma tema som det exemplet jag gav. Säkerligen ingen lätt uppgift.

Medlem

Oj här fullkomligt öser ni in spännande utmaningar! Fantasy säger ni.. inte alls min stil men det gör ju saken lite mer spännande På tal om att ta sig ur sin comfort-zone. Ska ta mig en funderare..

tyvärr funkar inte länken zAjben! re-post plz

Medlem

http://interfacelift.com/wallpaper_beta/details/1707/the_spec...

Fungerar den bättre?

En annan idé är att försöka ta en bild och tillsammans med redigering försöka få fram lite "spökstads"/övergivenkänsla/ödslig känsla. Exempel är två länkar som jag hittade på Calle's blogg:
http://www.jornmark.se/ - "Övergivna bilder".
http://totallycoolpix.com/2011/01/chernobyl-25-years-later/ - Tjernobyl 25 år senare.

Nu förstår jag att det är svårt att kanske hitta Tjernobyl-liknande platser i Malmö, men det brukar alltid gå att hitta någonting som du åtminstonde kan redigera för att skapa känslan.

Medlem

Jag tar det till mig! Ska fundera ett tag o se vad jag kan komma upp med. Det här får bli lite projekt så räkna inte med ett lika snabbt resultat som innan

Medlem

Lite läskigt att man känner igen Chernobyl-miljöerna fast från Modern warfare.

1
Skriv svar