New Super Mario Bros. till 3DS

Robot
New Super Mario Bros. till 3DS

Shigeru Miyamoto bekräftar det vi alla hoppats på – världens mest älskade rörmokare är på väg till 3DS.


Medlem
New Super Mario Bros. till 3DS

Va trött man är på hela Mario franchisen. Mjölka pengar ur samma rörmokare år från år.. Kan de inte komma med nått nytt snart?

Medlem

Men det är precis vad de gör! New super mario bros på vanliga Ds Var ju väldigt annorlunda. Men man ville ända ha kvar det som bettyde just ''Mario''. Att de inte kommer på nya saker är väll för att titlarna som super mario galaxy osv är annorlunda?

Medlem

oookej? de verkar bara ta samma spel som de gjort innan, lägga i 3DS utan att göra något med det förutom med 3D? wow, fan vad tråkigt och snålt av nintendo


signatur

ID software, FPS gudarna!

Redaktör

Med tanke på att #New Super Mario Bros. fortfarande brukar toppa försäljningslistan för DS - fyra och ett halvt år efter premiären - vore det en sensation om det inte kom en 3DS-version.


signatur
Medlem

Känns som det är dags för den gamla rörmokaren att pensionera sig.

Medlem

Ni som klagar och gnäller på Mario för att visa att ni är för vuxna och coola för världens bästa spelserie någonsin sitter nog själva med det ena "vuxna" FPS-spelet efter det andra, väldigt originella spel där va?! Mariospelen utvecklas för varje ny del och Nintendo lyckas få dem att kännas både nyskapande och traditionella på samma gång. Vi som passerat tonårstadiet njuter fortfarande av Mario, det är ni pojkar som missar något...

Medlem

Jag håller med här, Mario och de andra stora klassikerna är ett av ett fåtal spel som man faktiskt har kul med när man spelar.. till skillnad från alla FPS som verkar släppas ungefär 2/månad. Detta även fast man börjar närma sig trettio.

Medlem

Kan aldrig bli för mycket Mario så länge han levererar den spelglädje han i dom allra flesta fall gör

Medlem

Med tanke på att de senaste Mario spelen till Wii är bättre än typ allt som släpptes till 360 o PS3, så får dom "mjölka" hur mycket dom vill.

Medlem

Jag fattar verkligen inte all hype över 3DS. Nästan alla avfärdar 3D på andra konsoler som en gimmick men när man gör det till DS utan glasögon blir alla till sig av upphetsning. Hooray, 64 grafik i 3D

Medlem

att skriva "New Super Mario Bros. till 3DS" känns missvisande då inget sagts om hurvidare det är i "new super mario bros" *serien* bara att det är ett mariospel som är mario mario, inte mari kart, mario *sport* eller paper mario.


signatur

// Bacon <3

Medlem

Låter mysigt, blir säkert kul.

Kan förövrigt inte sluta skratta över hur defensiva vissa Nintendo-fanboys blir när någon fäller en negativ kommentar om Mario,

1
Skriv svar