Speedpainting 4

Medlem
Speedpainting 4

Väntar på att Fredrik ska komma hem från London. Suttit och gjort en liten speedpainting under tiden, två timmar. The robot factory.

[ia=24839; large]

#blogg

Medlem
Speedpainting 4

Jag älskar det här. Mer kultur till bloggarna! Använder du bara photoshop och din datormus? För mig är det magi.

Medlem

Danke mein 4fgemeaplr! Japp, bara photoshop o datormus, men nu när du sade det, så blev jag rätt sugen på ritbräda, fast sånt är dyrt tror jag.

Medlem

Du kan få en Trust http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=282999 för runt 1300kr. Många säger att det är ett skitmärke men det finns en del positivt omdöme kring denna ritplattan. Den är också riktigt stor (A4), annars kan du få en Wacom Bamboo http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=282999 för lite högre pris men också mindre storlek (A5). Själv kör jag på en Wacom Intous4 small som är nästa steg i prisklassen http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=419104. Kan defenitivt rekommendera om du inte behöver så stor ritplatta eller om du har litet skrivbord.

Medlem

Tackar för bugar för tipsen! Ska kolla upp Trusten, om den är nåt att ha. Skulle ju föredra en A4, eftersom jag använt sådan tidigare, utan att bli ruinerad. Ska kollas upp.

Medlem

Fan, alltså, det känns superaktuellt med Trusten, verkar jävligt bra. Ska fundera vidare, tusen tack åter igen!

Medlem

Wacom är annars det största och mest använda märket. Men det var ju inte så farligt pris på Trust:en så ifall man är missnöjd med den, så överlever man ju.
Såg nu att dariush länkat fel till Bamboo:n http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=501903 så kan man leva med en A5 ritplatta, så kanske den är bättre att jobba med, även fast den har lägre dpi.
Har läst en del om folk som använt den och dom kan inte mer än att rekommendera den. T.ex. http://forum.macworld.se/topic/105841-vilken-wacom-ritplatta-...


signatur
Medlem

Bara för att det är det mest använda märket så köper jag inte det som argument, tyvärr. :), Trust's bräda hade samma tekniska specifikationer som Intous Wactom-plattan, bortsett från aningen mindre "liner per inch", vilket för min del inte är märkbart. Så det blir Trust, yay!

1
Skriv svar