MIN KAMP är tillbaka, återigen med SD i blickfånget!

Medlem
MIN KAMP är tillbaka, återigen med SD i blickfånget!

MIN KAMP är tillbaka efter en lång tid utan uppdateringar, vi är övertygade om att vi har saknats. Trots tidsbrist kände vi att de senaste felstegen från Sverigedemokrater över hela landet och på alla nivåer måste kommenteras.

#1: William Petzälls fyllekollaps.
Riksdagsledamoten för SD, William Petzäll tar time-out efter att berusad på alkohol och antidepressiva tabletter gått bärsärk i och utanför sin ex-flickväns lägenhet. Det får väl sägas att det var tur att det bara var inventarier som gick sönder, och att han inte vände sitt emot ex-flickvännen.

#2: Patrik Rydström, rasisten?
Kommunpolitikern för SD, Patrik Rydström, är den senaste av Sverigedemokrater vilka gör bort sig på facebook. På sin facebook-sida publicerade han ett videoklipp av "doktor" Rushdon från den amerikanska rasideologiska organisationen "American Renaissance" (vilka blandar rasbiologi med religiös övertygelse) med sin egna kommentar "Den enastående Dr Rushdon". I klippet förklarar Rushdon att IQ-nivån söder om Sahara kan jämställas med den hos förståndshandikappade. Efter att Rydström blivit ombedd av media att kommentera publiceringen på hans facebook-sida väljer han att inte svara och några minuter senare tas publiceringen bort (tillsammans med några andra länkar).

#3: Politikerna flyr Sverigedemokraterna.
Bland Sveriges alla kommunpolitiker har 400 lämnat sina uppdrag sedan valet i höstas, 87 av dessa har suttit på Sverigedemokratiska stolar. SD har sju gånger så stort avhopp än de andra riksdagspartierna. Anders Sannerstedt, docent i statsvetenskap vid Lunds universitet, kommenterar avhoppen på följande sätt:
- Det är nog så att det är brist på intresse...

Grattis alla Sverigedemokrater utan intresse för Sverige.

#4: Svenskarnas partis stol blir tom.
Det enda partiet som fortfarande vågar kalla sig nationalsocialister blir utan stol i Sverige. Med det glada beskedet tackar MIN KAMP för idag, tack och hej!

Källor:
Källa 1
Källa 2
Källa 3
Källa 4
Källa 5

#blogg


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Medlem
MIN KAMP är tillbaka, återigen med SD i blickfånget!

Go get 'em!

Medlem

Our mission in life!


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

1
Skriv svar