Melodramus - Glass Apple

Medlem
Melodramus - Glass Apple

Hittade ett riktigt grymt band, eller sanningen är att dom hittade mig, på Twitter. Vem visste att att en sådan tjänst kunde vara så hjälpsam mot mitt evigt törstande musikbegär? Jag vet faktiskt ingenting om bandet, då dom är ganska färska, mer än att dom kommer ifrån Salt Lake City. Dom har i alla fall gjort en fruktansvärt bra låt, Glass Apple. Progressivt, såklart.

Om ni gillar vad ni hör, så kan ni ju spana in deras MySpace och Facebook.

<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx..." /><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://cache.reverbnation.com/widgets/swf/40/pro_widget.swf" height="300" width="180" align="top" bgcolor="#ffffff" loop="false" wmode="transparent" quality="best" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" seamlesstabbing="false" flashvars="id=artist_163109&posted_by=&skin_id=PWAS1008&font_color=333333&auto_play=false&shuffle=false&song_ids=7386521" /><br /><img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://www.reverbnation.com/widgets/trk/40/artist_163109//t.g..." />

#blogg

Melodramus - Glass Apple

Snygg ny banner, och jäkligt bra låt. Dom vill jag jobba med i framtiden. Ska maila dom, tack för du delade med dig


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Tack och varsågod! Jag ska skicka lite mail till dom också

Det är lite Incubus möter Opeth på något sätt. Det var några band som hoppade på mig på Twitter för att jag skrev till Portnoy, riktigt skoj. Dom har ett album på Spotify med andra numera avhoppade bandmedlemmar, deras nya kommer förhoppningsvis upp snart. Hoppas verkligen att ni får till ett samarbete, säg till isåfall!

Det ska jag göra, om det är bandet själva som sköter affärerna brukar det alltid gå mycket lättare.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Fel av mig, det andra albumet är redan släppt och går att köpa här via Megastore. Har kollat lite på dom på YouTube, och dom verkar vilja komma till Europa väldigt gärna, något som jag inte säger emot. Fantastiskt album.

1
Skriv svar