Första plåtningen i nya lyan =)

Medlem
Första plåtningen i nya lyan =)

Så var det gjort! Tjejerna var på plats, kläder i väskor och smink lades på med precision. Så började första fotograferingen i nya studion. Eller första studion kanske man ska säga, jag har ju egentligen aldrig haft en egen plats i en studio tidigare.

Men äntligen!

Mycket hade hänt sedan jag var i lokalen sist, soffa och soffbord, matta rullades ut idag, blixtar och bakgrund på plats. Än så länge saknas en del saker men allt rullar på och inom en mycket snar framtid kommer vi ha en übergrym studio med ett otroligt bra och attraktivt läge.

Det var så klart nervöst, jag kan inte påstå att jag har någon vana av studiofotografering, annat än det lilla jag gjort här hemma med endast en liten fjuttig kamerablixt. Nu var det ju vänner som skulle stå framför kameran, men de har ju också önskemål om fina bilder. Så lite nerver hade letat sig ner i mag-gropen trots allt. Tjejerna var också lite nervösa till en början vi jobbade oss fram genom poser och kläder tills vi mot slutet var riktigt varma i kläderna och hade rejält roligt!

Jag vill verkligen framföra ett stort tack till tjejerna som ställde upp som försökskaniner, ett grymt stort tack till Kimmo som gjorde allt jag önskade med ljus och reflektorer och ett självklart tack till min fru som är lite av en pose-specialist. Hon ger goda råd till hur bilderna kan bli bättre och jag lär mig nog mest av henne än av någon annan.

Känns som ett tacktal till en Oscar eller något, nu till lite bilder Dessa har blivit redigerade hittills.

#blogg

Medlem
Första plåtningen i nya lyan =)

När jag ser på den första bilden så tänker jag på den reklamen där en tjej tappar en parfym, det är bara en till hand som fattas.

Medlem

Ja du har rätt. Jag har inte tänkt på det själv, men gillar bilden. Reklamen är också bra

1
Skriv svar