E-sport | Starcraft 2 - Stockholm Invitational

Medlem
E-sport | Starcraft 2 - Stockholm Invitational

Den finns mängder med inspelat material från hur många turneringar som helst och kan vara svårt att veta var man ska börja om man är intresserad av att prova på Starcraft 2 som publik. Tänkte därför hjälpa den som är intresserad med att välja ut en turnering som man bör se. Nämligen DreamHack Sapphire AMD Stockholm Invitational StarCraft II Championship (långt namn - jo tack).

Anledning till se just den turnering är flera. Bra matcher, bra kommentatorer, bra produktion/bild/flyt på turneringen och bra stämning då man kan höra publiken under matchernas gång, vilket är riktigt trevligt.

Då hela sändningen är strax över fem timmar lång kan nedanstående Youtube-klipp vara bra att börja med för att se om kan vara något som är intressant att ta en titt på. Skall dock tilläggas att om du ser klippet får man reda på hur det går under turneringens gång, så vill du vara helt ovetandes om utgången - hoppa över Youtube!

Alla fyra delar rekommenderas, vågar du däremot inte se alla delar se då den sista delen - då den så klart innehåller finalen.

>> Del 1
>> Del 2
>> Del 3
>> Del 4

Vill du skippa allt snack och enbart se matcherna? Ta en titt här (obs. spoilers).

#blogg

Skägg.
10 Chambers
E-sport | Starcraft 2 - Stockholm Invitational

Kan också rekommendera TSL- och GSL-turneringarna!


signatur
Medlem

Bra grejer det med!

1
Skriv svar