Spelkonsert - Gamers X-Mas?

Medlem
Spelkonsert - Gamers X-Mas?

http://www.gamersxmas.com/

Är det nån annan som kommer gå på detta? Hörde dem spela lite grann på GameX och har hört det spelas i huvet ända sen dess. Fan, det var mässans höjdpunkt, och det är från samma dag man spelade Skyward Sword och Mario Kart 7 för första gången!

Står att det är premiär nu på lördag, men jag går nog på den i Göteborg eftersom den ligger närmst. Taggad som fan! Förvånad att de inte har taglinen "Xmas comes early this year!"

Medlem

Såg mycket intressant ut. Dock blir det inget man kommer gå på.

Medlem

Det som fick mig att tacka nej var priset.. 350kr för 2 timmars musik i lorensbergsteatern? njaeh, lite i överkant tyvärr

Jag såg dem dock när dom spelade Final fantasy musik för vad blir det, 2 år sedan kanske. Dom är riktigt bra så har man råd och allt skall man nog gå dit.

Medlem

Funderar på att dra till Göteborg för att se dem igen... No kidding, det här var det bästa jag nånsin hört. Liksom, Elder Scrolls, Mega Man, Street Fighter, Final Fantasy, oh my!

Hittade ett klipp från showen,

http://www.youtube.com/watch?v=roV4gR1xC_g

Har haft den på loop i typ 48 timmar på raken, kan inte få showen ur hjärnan. Helt vansinngt bra!

Snälla, säg att det var någon annan som gick och såg det här, jag kommer fan att dö om jag inte kan snacka med nån om den! Typ, var det nån såg vad som hände under Silent Hill-låten? Kunde ha svurit på att ett monster kom fram i typ 0.5 sekunder under refrängen!

1
Skriv svar