Bara jag som har suddiga texturer?

Bara jag som har suddiga texturer?

Länk till bild. http://i42.tinypic.com/oh1ymg.jpg

Använder gtx580 med ultra settings

Medlem

Får likadant på high/ultra med två 6850. Den verkar inte vilja rendera högupplösta texturer som är långt bort även om man siktar in på skiten med 12x scope eller liknande.

Om de glömt att säga åt spelet att rendera högupplöst när man siktar in eller helt enkelt struntat i det för att spara vram har jag ingen aning om. Skulle mycket väl kunna vara att de struntat i det då spelet redan drar löjligt mycket minne i ultra.

Medlem

Suddiga ibland, men har inne kollat så noga på långa avstånd som du verkar ha gjort men tyckte att marken såg aningen low-res'ig ut när jag kröp omkring på några banor.
För övrigt så har jag också ett GTX580 (Asus DirectCU2, den som bundlades med BF3) men kör på High.

Vissa texturer försvinner för mig i singleplayer delen, lite störande ibland men inget jag gråter över eftersom det är SP.

Här tittar jag bara rakt ner i marken för att jag tyckte texturen var aningen low res men det är nog enda tillfälle jag direkt märkt det pga den stora ytan som texturen täcker:
http://i42.tinypic.com/vd0kty.jpg
Annars ser det oftast okej ut vad jag har märkt.

Denna situation förbryllar mig en del:
http://i39.tinypic.com/eu3vol.jpg
Hur kunde han döda mig med M16A3 när jag satt inne i luftvärnet? o.O Trodde inte man var "synlig" när man satt i dessa och hade han dödat mig med granatgevär eller C4 etc så borde ju det varit vapnet som varit i "informationen". Kill Cam'en ändrade heller aldrig till fiendens position utan zoomade bara ut från AA'n jag satt i. Bugg eller en fuskare möjligen? Verkar ju som inte ens vanliga automatvapen kan penetrera hummers dörrar/fönster så hur skulle han kunnat skjuta mig i något som har flera centimeter tjock pansar X(

Medlem

Brukar ha denna buggen också, otroligt irreterande. Starta om spelet, minimera upp och ned det, ändra upplösning och sedan tillbaka är några grejer jag kör, vilket brukar fixa det till slut.


signatur

hejsanhejsanhejsan

1
Skriv svar