Ny uppdatering till Saints Row The third

Medlem
Ny uppdatering till Saints Row The third

Hoppas att de nu fixar till ljudet som är enormt osynkat i mellansekvenserna, att dillogen inte kommer i bakre högtalarna och att man hör att man kör bil. Hinner liksom inte spela just nu och testa men någon annan kanske?


signatur

Det var detta...

Medlem

Saints Row 3 är ett skämt, tyckte bättre om tvåan...

Medlem
Skrivet av V-Singular:

Today, we're releasing a small patch on Steam (around 91 MB) for the PC version of Saints Row: The Third. There's one main adjustment which I've listed below, and this has seen an increase in performance across most videos cards.

- Performance optimization for High reflections in DirectX 10 & 11 Build.

We'll continue to monitor performance for all of our users, and as always, please remember to use the PC Troublshooting section of the forums to report any issues.
]

Det är den största fixen enligt community managern, man får hoppas att det är lite andra fixar också, som den låga volymen på det helbuggiga ljudet i bilar (man slutar aldrig växla upp och ljudet synkar inte alls med gaspådrag)

Jaja man får väl se ikväll efter jobbet.

Skrivet av totte1015:

Saints Row 3 är ett skämt, tyckte bättre om tvåan...

Mjo, jag tror nog nästan alla som har spelat tvåan tycker det, mig inkluderad.
Dom tog bort för mycket saker som man tog för givet att det skulle vara kvar och även förbättras till trean. (bil/flygplan/båtracen, level av customization då det gällde kläder osv.)

Edit 5 timmar senare :

Det verkar vara en del som har problem med att spelet inte går att spela i DX10/11 läget efter patchen, en fix ska tydligen vara att verifiera filerna genom steam efter patchning.

-verkar även vara en del som frameraten gått helt åt helvete för efter patchen..

Men som vanligt, ta det med en nypa skopa salt, de som det fungerar bra för sitter inte och postar på forum om det, dom spelar istället


signatur

Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.
- Sir Terry Pratchett

Medlem

Samma ljudproblem fortfarande som gör spelet ospelbart i längden.


signatur

Det var detta...

1
Skriv svar