Beställt nya lurar!

Medlem
Beställt nya lurar!

Tjenare! Har beställt nya lurar och undrade lite över ifall någon har likadana, är de något att ha?

Länk: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=435893

Happy hunting / Mattilainen


signatur

M'kay?

Medlem

Det är bra lurar med bra ljud.
Kan dock vara problem i vissa spel med USB-lurar, vet att det varit problem i t ex BF3, men tror det är löst.

Medlem

Det är stabila lurar. Har inte haft mina så värst länge. Det jag tycker är att ljudet verkar lite "burkigt" på sina ställen men det är ju som sagt en smaksak eller så kanske det har med burn-in perioden att göra. En lite mer matig EQ hade också önskats!

Tack&Hej

Medlem

Gillar att köra med dem när jag kör multiplayer, en liten varning dock: Det blir ganska tätt när man har dem på, så om du har andra i närheten finns det risk att de kommer klaga på att du gapar mycket.

Mikrofonen i dem är nog bland de bätttre jag haft, men det beror nog mest på att det inte blir några störningar/loss i någon mikrofon-sladd då ljudkortet är inbyggt i headsettet och usb är ju digitalt så...

När det gäller surround, ta en titt på den här:
http://www.logitech.com/assets/35722/getting-started-with-gui...

Lägg märke till surroundswitchen (11) på första sidan, du kommer att vilja experimentera med att ha den av och på. Förmodligen av när du lyssnar på musik, annars kommer det troligtvis låta burk-aktigt.

Medlem

Tack för alla svar! Fick precis SMS från posten, blir att hämta lurarna efter frukost pizzan


signatur

M'kay?

Medlem

Tackar för tipset Mattilainen, köpte ett par av dessa jag med

Medlem

Bästa lurarna jag någonsin har ägt både när det gäller ljud och komfort. Mikrofonen funkar äckligt bra och kåporna sluter ut allt annat ljud. Helt enkelt episkt bra lurar och EXTREMT prisvärda! Köp!


signatur

M'kay?

Medlem
Skrivet av Mattilainen:

Bästa lurarna jag någonsin har ägt både när det gäller ljud och komfort. Mikrofonen funkar äckligt bra och kåporna sluter ut allt annat ljud. Helt enkelt episkt bra lurar och EXTREMT prisvärda! Köp!

Nu längtar jag bara ännu mer till mina lurar kommer

Medlem

Själv använder jag dessa lurar:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=184274

Jag tycker de funkar bra. Är fortfarande nöjd.


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Medlem

Bra lurar just för suround-sound tycker jag. Jag sålde dock mina då jag tyckte dom var lite otympliga samt att jag kör mycket musik mm via mina vanliga högtalare så att mixtra med att välja mellan USB eller analogt var lite meckigt tyckte jag.

Då jag gillar mer allround lurar fastnade jag själv för dessa: http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=2903 Jag anser att de hittils är de bästa lurarna jag haft till datorn just för att de fungerar mycket bra med både spel, film och framförallt med musik.
Har man ett riktigt ljudkort och kanske en AMP så är ljudbilden mycket bra för en musiknörd som mig...

Så till ditt headset - om du har Dragon Age - testa att ställa dig längst fram och zooma in och lystna på när missiler viner över huvudet på dig. Klart coolt. Alla spel har inte riktigt så bra ljudbild så att du kommer att få en riktigt bra 7.1 återgivning i hörlurarna så testa mellan stereo läget och suround i spelen.


signatur

A badly drawn wolf

1
Skriv svar