Som jag trodde..

Medlem
Som jag trodde..

Min bror fick ett mindre frispel. Ja efter att han läst att jag funderar på att flytta bloggen. Ja inte tänker jag på det för att jag tror att det kommer bli fler läsare.. nej, det är min största fasa att jag ska tappa alla trogna läsare. Ni vet vilka ni är!

Second thoughts... jajamensan. Men efter ett nederlag från Egmont (mailsvar på min förfrågan om länkar till videoklipp) med besked att de helt enkelt inte släpper igenom html-kod pga säkerhetsskäl så känns det som ytterligare en spik i kistan. Jag har ingen aning om vilka säkerhetsskäl de syftar på, men vet att det betyder att mitt fortsatta bloggande på FZ kommer fortsätta vara tekniskt krävande.
Mer än det behöver..

Jag bjussar er på en privat bild... Meya är ute och promenerar och som hönspappa håller jag henne hårt i händerna. Hon kan så klart inte gå själv ännu, men det är kul att se henne när hon försiktigt och vingligt tar små små steg Stolt pappa!

#blogg

Som jag trodde..

"I will follow him...follow him where ever he may go...there isnt an ocean to deep, a mountain too high or too steep, to keep me away!..."

-Creepy.

Säkerhetsskäl kan innebära att försvara förlaget mot anklagelser för uppvisning av copyright skyddat material som dess medlemmar sprider. Men troligen så är Html kodningen för mycket jobb att säkert integrera i systemet (talkning shit)


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

Medlem

Ja jag gissar att det skulle gå att lösa men att det kostar i både pengar och mantimmar för att få det bra. De är ju ingen blogg-specialiserad site men erbjuder dock blogg och man kan tycka att det skulle funka smidigare. Eller, det är så jag tycker.

Medlem

Hmm, hur är det du vill kunna göra med videoklipp? Youtubelänkning finns ju i systemet och är smidigt att arbeta med, men det är kanske inte det du syftar på?


signatur

Videomupp

Medlem

Jag vill framför allt tre saker.

1; Länka så som jag önskar, dvs slippa [http://www.manuelek.se] och istället ha en klickbar text, min HEMSIDA.

2; Kunna lägga in foton som jag har på hårddisken, utan att först behöva lägga dem på t ex Flickr eller tanka upp dem till FZ.

3; Länka till videoklipp utan att behöva ha dem på t ex YouTube.

Enkelt och bra.

Medlem
Skrivet av manuelek:

1; Länka så som jag önskar, dvs slippa [http://www.manuelek.se] och istället ha en klickbar text, min HEMSIDA.

Är det så här du menar? HEMSIDA

Medlem

Ja exakt så! Suveränt!
Nu återstår då jpg-uppladdningen
Jag vill gärna slippa Flickr, men framförallt vill jag slippa kapa i html-koden som jag får från Flickr.

1
Skriv svar