Old Grandma Hardcore – she's alive!

Redaktör
Ponny
Old Grandma Hardcore – she's alive!

Hon lever! Men tydligen höll Final Fantasy XIII på att ta död på hennes spelintresse (kom igen Traveller, Sebbz, jag vet att ni vill säga något). Åh, hoppas att gaming-farmor fortsätter spela under lång tid framöver. Det vore fint.

Massiv spoiler-varning för Skyrim-videon utfärdas dock om du inte kört, eller tänkt köra, Dark Brotherhood-uppdragen. Det har i och för sig inte jag gjort, men personligen var den spoilern värd Old Grandma Hardcores återkomst i youtube-världen.

#blogg


signatur

En Bamseponny av folket

Old Grandma Hardcore – she's alive!

Hon är i sanning en gud, hon överlevde ju FF VIII, det säger inte så lite om denna kvinnas legendariska status.

Det är sant att människor från tidigare generationer var av ett starkare virke. Av ådrorna i ansiktet att döma måste man ha styrkan av en Ek för att leda det giftiga FFVIII bort från sin kropp, från huvud till tår rinner detta sekret bort tack vare rynkornas utformning. Hennes blotta överlevnad av denna pärs inger respekt, men skall absolut inte prövas av dem med mindre självbevarelsedrift.


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

Fast FF8 tillhör ju höjdpunkterna i serien.

1
Skriv svar