Vill Presentera en spelcommunity

Medlem
Vill Presentera en spelcommunity

Skulle vilja presentera en gammal community som är totalt glömd och som knappt ingen människa vet om existerar längre..

Tony Hawk Pro Skater spelen lever ännu kvar i våran lilla community, vi är ca 100 spelare som spelat dessa spel sedan vi knappt kunde stå på benen..
Jag har själv spelat sedan -99 (var 7 år då) spelar fortfarande då och då..
De flesta tycker att dessa spel är att åka skateboard, vi har pressat det ännu längre.. det har blivit en sorts konst i vår krets..

Vill bara presentera detta eftersom THPS HD kommer snart, vill bara visa att det fortfarande finns en publik som verkligen älskar dessa spel, efter snart 10 år har vi ändå inte nått gränserna.. det går att bli sjukt bra på dessa spel, den enda gränsen som finns på dessa spel är din egna fantasi.

Finns personer där ute som maxar poängmätaren så spelet flippar ur och visar negativ poäng.

Vi befinner oss online på trean upp till American Wasteland (THPS3, THPS4 THUG1, THUG2, THAW)
Tagit ett par år, men nu har en moddare gjort att ps2/ps3 spelare kan spela med PC spelare genom en specifik server, online delen av spelen har blivit tillbakahackade eller fått serverbyte, spelen.

Har ni något intresse eller frågor är det bara att säga till, detta är inte för att göra direkt reklam för oss, vill bara göra er uppmärksamma om ni blev taggade att spela de äldre spelen nu när THPS HD kommer så finns det en community som önskar er välkommen.

http://vimeo.com/34878449
En film som kom ut för någon dag sedan av phunonline.com

Kul att spel kan leva vidare så länge


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Trevlig! Jag såg när de spelade speedruns (två eller tre Tony Hawk spel?) häromdagen. Jag hann knappt vara med på vissa banor. Omgången startade, ett trick och så var det klart. 5 sekunder.


signatur

Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Medlem

Vi hade någon tävling någon gång att klara varje banas classic mode på en combo pe bana, skall finnas uppe någonstans på youtube

Medlem

Du sa aldrig vad communityn hette eller var man kan finna den? Eller är det bara jag som är dum?


signatur

Imperator

Medlem

Tony Hawk communityn, vi finns på Phunonline.com samt flertal andra sidor, men man kan säga att vårat "högkvarter" är Phunonline.com

http://www.thmods.com/ för alla moddar, finns sjukt många.
http://thps.us/ PS2/PS3/PC cross platform

Ska finnas en sida där du kan ladda hem alla spele med riktig CD-key som har getts ut av för att de mer eller mindre gav upp.

Man kan också donera sen egna nyckel dit, så inge olagligt händer här.

1
Skriv svar