[PC BF3] Team Firestar.Deadbeat, rekrytering ÖPPEN!

Medlem
[PC BF3] Team Firestar.Deadbeat, rekrytering ÖPPEN!

http://deadbeat.se/images/squadicons/1.jpg

Rekryteringen hos Team Firestar.Deadbeat @ www.teamfirestar.com / www.Deadbeat.se har öppnat för Bf3!

Vilka är Team Firestar.Deadbeat?
I nuläget i Team Firestar.Deadbeat spelar både spelare från gamla Deadbeat i BC2 samt även AFOS spelare från 2142. Namnet Deadbeat dök väl först upp i eSport via BC2 då vi körde en del 8v8 i Nordic laddern samt mycket Pcw'er. Utan att säga för mycket så dog spelet pga för lite playerbase och en massa buggar överallt vilket gjorde spelet omöjligt att köra på den nivå man ville köra.

Senaste placeringarr vi har i BF3 är från vårat 4v4 Squad Rush lag som dock även vid ett tillfälle körde i en 5v5 CQ cup.
#1 2v2 SQrush @ Qpad Dreamhack Winter LAN 2011
#4 5v5 Conquest @ ESL Nightcup 2 2011
#2 5v5 TDM @ Medie-SM Inferno Online LAN 2011
#2 4v4 SQrush @ Bfstuff.se Cup Group A Season 1 2011-2012
#1 4v4 SQrush @ PuBBeN LAN 2012

Vad söker vi?
Vi söker just nu INF.

Hur går det till?
Vi kommer bland annat vilja att du är med när vi spelar, att du kan lira de aktuella klasserna, att du spelar väldigt bra teamplay och att du har headset med mick. Vi står redan som klart lag i 4v4 men söker nu folk till vårat 5v5 lag då vi har beslutat efter prat med sponsorer att spelarna som kör 4v4 inte har tid att ägna sig åt både och helt enkelt.
Utöver kraven vi har för att du ska få komma in på en prövotid. Vi kommer ha en kille som håller koll på er så mycket som det går och ifall han känner att ni är mogna får ni gå vidare till slutfasen. Utan att det är krångligare än så så kommer ni helt enkelt att få kötta på så mycket ni hinner och kan i PCW för att visa att just DU är den bästa.

Vi går att nå på Rekrytering@deadbeat.se , våran platoon Team Firestar.Deadbeat eller DB-Phireman @ battlelog

Medlem
1
Skriv svar