LotRO: Riders of Rohan släpps i höst

Medlem
LotRO: Riders of Rohan släpps i höst

Så börjar LotRO äntligen närma sig de lite mer episka delarna av berättelsen, även om vi redan fått vara med om en hel del äventyr hittils. Till hösten styr nämligen skutan mot Rohan, en zon som tydligen ska vara dubbelt så stor som Moria.

Men inte nog med det, Turbine släpper även lite information om vad vi kan förvänta oss innan RoR släppet. Nämligen följande:

* Mer regelbundna updates. För att vara exakt, 1 gång varje månad.
* Ny zon – the Great River. Följ ringens brödraskaps äventyr längst floden Anduin.
* Turbine har lyssnat på spelarna och implementerar fler äventyr i spelet med hjältarna från böckerna. Vi får bla uppleva Boromir vid Amon Hen och hans äventyr i Fangorn forest.
*Skirmish soldiers kommer att kunna användas som medhjälpare runt om i världen (undantaget instanser).

I själva expansionen ingår bland mycket annat:

*Mounted combat - De skriver dessutom att man kommer få jaga horder av fiender på hästryggen runt Rohans vidsträckta slätter. Gissningsvis blir det någon form av dynamiskt system som släpper ut fiender i spelvärlden där de sedan kan röra sig fritt (eller bli slaktade av ett gäng jagande spelare).
*Östra Rohan, som alltså kommer vara av Morias dubbla storlek.
*Ny max level – 85

Gissningsvis är detta väldigt tilltalande för alla som redan idag spelar LotRO. Men vad säger ni andra, känns en tur till Midgård extra lockande när även Rohan ligger öppet att utforska?

Källa: http://www.lotro.com/news/pressreleases/1736-warner-bros-inte...


signatur

Friskyttarna.eu | Ditt ljus i MMO-mörkret

Medlem

Vem spelar detta fortfarande egentligen?


signatur

Imperator

Medlem

Gissningsvis betydligt fler än för ett år sedan. Innan sw:tor tog en del folk var antalet aktiva spelare konstant ökande efter f2p. Turbines intäkter likaså, tror jag läste att de åtminstone dubblerades efter f2p.

Med andra ord spelar väldigt många fortfarande LotRO. Och fler lär det bli när de äntligen börjat släppa innehåll mer frekvent.


signatur

Friskyttarna.eu | Ditt ljus i MMO-mörkret

Medlem

Härliga nyheter! Blir till att återvända till Midgård vid uppdateringen. Tveksamt om det blir dubbelt så stort som Moria, eller har de hyrt in koreanska slav-programmerare? Moria var på gränsen till för stort

Medlem
Skrivet av Reize:

Vem spelar detta fortfarande egentligen?

Betydligt fler än du verkar tro. Men Svenskar är tyvärr procentuellt underrepresenterade jämfört med andra nationaliteter, vilket förmodligen är orsaken till att det pratas så lite om LotRO i vårt land. Men spelet lever och samtliga servers är aktiva och ovanligt jämnt befolkade jämfört med hur situationen brukar se ut i de flesta andra mmogs.


signatur

The Presidents - World of Warcraft Classic

Medlem

Väntar fortfarande på att det ska ge PvmP lite kärlek... har inte orkat lvla upp till 75 eller vad det är som är max nu men som jag förstog det var freeps riktigt overpowered efter senaste expansionen

1
Skriv svar