Mojang tänker inte stämma Minecraft-klonerna

Medlem

Kul att folk whinar hela tiden så fort det är något om Minecraft eller Notch. I det här fallet borde väl ingen klaga? De är medvetna om att deras idé inte är 100% deras, och därför ska de inte heller stämma någon.
Fjantungar.

Medlem
Skrivet av Spiff:
Skrivet av Tamazin:

Kasta inte sten i ett glashus mojang, var fick ni eran ide? Oh right, blockworlds (iirc) som var opensource och liknande som kom innan. Fjantigt att ens säga att "vi kommer inte stämma någon för att de kopierar" när de gjort exakt detsamma själva och är minst lika "usla".

Hur kan du trycka ur dig sån skit när de uppenbarligen inte käftar med någon?
Är karln usel då?

De försöker tjäna eventuella goodwill poäng genom att säga att de inte kommer straffa någon för att göra samma sak som de själva gjort. Sluta vara sån fanboy.

Medlem

Tacka fan för att de inte stämmer folk som lånar inspiration! Minecraft är ju extremt derivativt och lånar friskt från ett par andra spel. Att de sedan gör det mycket bättre än originalen (tänker främst på Wurm Online och liknande) är en sak, men det vore hyckleri att stämma andra för annat än ren stöld. Så jag är glad att se att Mojang har den goda smaken att inte göra det :).

Medlem

synd att det ser nästan exakt ut som minecraft men idén att gräva och bygga borde fler spel ta del av.

12
Skriv svar