Uppdateringar i Heart of the Swarm!

Medlem
Uppdateringar i Heart of the Swarm!

Blizzard har gjort lite ändringar i kommande expansionen Heart of the Swarm. För en inbiten tittare och spelare är det så klart intressant.

Protoss får bland annat Replicant borttagen. Enheten kunde kopiera motståndarens enhet och bli denna för en tid, något som uppenbarligen ledde till att motståndaren helt enkelt valde att inte bygga vissa enheter. De andra enheterna man annonserat kommer att vara kvar.

Terran är den ras som man sparkar mest på, då man blir av med Shredder eftersom den inte användes som det var tänkt, nämligen för map control. Istället användes den mest för att snabbt ha ihjäl alla workers för fienden. Man överväger även att plocka bort Warhound eftersom man inte anser att den tillför några nya strategier för Terran. Eventuellt får Terran någon form av långdistansmissil avsedd att ta ut siege tanks och andra enheter med lång range.

Zerg petar man inte mycket på i nuläget, förutom att Overseer kommer att finnas kvar, något som man tidigare hade tänkt ta bort. Rasen kommer fortfarande att få Viper och Swarm Host.

#blogg


signatur

Burn in the light.

Uppdateringar i Heart of the Swarm!

Oh no, inte Van Damme (Replicant)!


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Holy shi...Hax.


signatur

Burn in the light.

Medlem

De ändrar runt lite var stans och har också fipplat med Protoss' Tempest, bland annat. För de som vill kika själva finns det att läsa här.


signatur

A casual stroll through a lunatic asylum shows that faith does not prove anything. -- Friedrich Nietzsche

1
Skriv svar