Problem med Nat typ till ps3!

Medlem
Problem med Nat typ till ps3!

Hej!
Först måste jag säga att jag är riktigt usel på det här med router och trådlöst. Kan i princip ingenting, därav kan det förekomma enligt vissa riktigt dumma frågor!

Så till problemet. När jag tittar på min internet anslutning(trådlös) på ps3an ser jag att nat typen misslyckas. Jag vet att för det ska gå att spela online ordentligt ska det vara nat typ 2. Nu tar det otroligt lång tid att server på mw2 och på Rdr är jag helt ensam online.

Gav det ett försök för kanske en månad sedan och läste olika manualer och guider men lyckades inte lösa det.

Så jag undrar om någon är på forumet skulle kunna hjälpa mig att lösa detta problem. Routern jag har är en Gigabyte gn-br01g(den är säkert riktigt usel)

Tack på förhand!

ptr
Medlem

tja,

letade upp manualen (http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/comm_manual_gn-br...). Se till att din dator är uppkopplad mot routern också, surfa in på http://192.168.1.254 logga in min admin och lösenord admin. Gå till sida 27 i manualen (31 i PDF:en) och lägg PS3:an i DMZ:t. Innan du gör det måste du leta upp vilken IP adress din PS3 fått tilldelad, tror du kan hitta det under nätverksinställningar i PS3:an.

Detta gör att ps3an inte brandväggas och borde alltså mycket enklare kunna kommunicera med omvärlden.

Kolla även om UPnP går att slå på någonstans.

Medlem

Tack så mycket ska pröva detta på direkten!

Medlem

När man håller på och fixar med routern måste man vara inne på "huvuddatorn" i systemet?

Medlem

Asså känns som jag prövat allt nu... Men ingen skillnad Nat misslyckas hela tiden. Följde nyligen denna guide: http://boardsus.playstation.com/t5/PlayStation-Network/The-UL...

MEn funkade inte heller

Någon som med manualens hjälp http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/comm_manual_gn-br...
kan få igång upnp?

1
Skriv svar