500 gratis wii points + ett VC-spel

Inaktiv
500 gratis wii points + ett VC-spel

Ni har säkert hört om Nintendo Connection Ambassador Promotion till Wii. Nintendo vill att fler personen ska ut på internet med sina Wii så dom vill att wii-användarna ska hjälpa varandra och som tack för hjälpen får båda parterna 500 wii points var.

Sen finns det en ganska fet bonus om man har hjälpt 20 personer. Denna är jag ute efter. Så om ni låter mig vara eran hjälpare så ger jag bort dom 500 pointsen jag får ifrån varje registrering i form av ett valfritt VC-spel som en gåva.

Hur går det till?

1. Gå in i Wii Shop
2. Välj "Connection Ambassador Promotion"
3. Välj "Person who was helped" och
4. Skriv in min Wii friend code: 5024 3201 3379 1286
5. OBS! skicka eran friendcode till mig, annars kan jag inte registera er. Det är många som glömmer det och då fungerar det inte.

Sen skickar ni eran friend code till min mail siae.siae@gmail.com eller skriver den här i tråden samt vilket spel ni vill ha (max 500 wii points) så knappar jag in det. Ni kommer då få 500 wii points av Nintendo och sen skickar jag det spelet ni vill ha via "gift-option".

Plus att sen när jag har fått ihop 20 personer så kommer jag inte längre behöva dom VC-spelen jag redan laddat ner och kommer då lotta bort dom till dom som har hjälpt mig. Bl a: Donkey Kong Country 2, Super Mario Bros. 2 och 3, Super Metroid, Zelda: ALttP

OBS! det får inte ha gått mer än 30 dagar sedan du gick in på Wii shop för första gången.

Inaktiv

Jag gjorde en youtube-video som visar exakt hur man gör:

http://www.youtube.com/watch?v=FFWDpE1fAII

Inaktiv

siaes video fungerar inte längre, så jag gjorde en video:

http://www.youtube.com/watch?v=6gNnFkF468k

Både videon och texten till höger förklarar hur man gör

1
Skriv svar