C&C problem! HJÄLP!!

Inaktiv
C&C problem! HJÄLP!!

Sha!

nu är det så här att när jag spelar c&c generals zero hour så ser marken jätte konstig ut, den är vit med skumma streck överallt!? det har funkat felfritt hur länge som helst men nu så har det börjat krångla. Jag kör med Windows 7 fast kör spelet i kompatibilitets läge eller va det heter. Jag har grafiken på absolut max, men på screenshotsen jag lägger upp är grafiken på medium.

http://www.speedyshare.com/files/22380010/bild_2.jpg

http://www.speedyshare.com/files/22380009/bild_1.jpg

Nu till frågan! Är det någon som vet vad detta kan bero på? det är självklart inte min dator som är för "klen" och jag har testat att uppdatera drivrutierna till grafikkortet. nyaste directx osv osv... snälla hjälp mig!

Inaktiv
Inaktiv

detta suger ju ...

Medlem

Testa hårdvarudelen på forumet istället. Där finns det kanske fler kunniga. Rubriken säger inte så mycket om att det är grafikrelaterat och alla här inne läser inte alla sektioner.


signatur

C-64, 64kb RAM, The Final Cartridge III, 5,25" 1541-II, WICO Bathandle <---In action Spelmusik

Medlem

har du bytt hårdvara eller os sedan du spela det sist? om du har uppgraderat från windows Xp till 7 eller något liknande så är det förmodligen ett kompabilitets problem med W7 har problem med äldre hårdvara och många gör inte drivrutiner för att det ska funka med gamla program.

om du har gjort detta vill säga bytt os så rekomenderar jag att bytta tillbaka, för w7 om man inte ska spela dx11 spel eller dx10.1 spel. Xp är stabilare enligt mig iallafall och fungerar mycket bättre med äldre hårdvara och äldre spel.

Medlem

Eller så lägger du in XP mode för Win7 o testar om det funkar bättre då:

http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

1
Skriv svar