Medlem
Hatar FZ AoC?

Tjena. För ett tag sedan skickade jag nyhets tips till FZ om att AoC låg nere för patchning av den stora patchen 1.05 och det tog de med som nyhet och de skrev att så fort det fanns mer information så skulle de skriva en ny nyhet.

Dagen efter så skickade jag ett nytt nyhets tips med länk till både kompletta patch notes och till Directors letter june 2009 som kom ut idag. Men nyheten har inte lagts upp på sidan ännu däremot så har de lagt upp en nyhet om lotro och deras patch som är ca hälften så omfattande som patch 1.05 till AoC.

Jag får en känsla av att FZ inte gillar AoC det minsta och därför undviker att ge spelet positiv uppmärksamhet här på sidan. Ett exempel kan ju vara nyheten om server merges då AoC gjorde det så var det tydligen ett tecken på att spelet var på väg att dö men då warhammer online gjorde samma sak då var det bara positivt verkade det som.

Jag tycker att ni på FZ borde göra en recension #3 av Age of Conan för spelet har blivit så otroligt mycket bättre nu.


signatur

I got a Goldenshower.

Medlem

Svar: ja.

Nej, men visst är det lite trist att nyheten inte kommit ut än. Jag tänkte säga emot dig först, men när jag läste nyheten igen så märkte jag att det stod att FZ skulle skriva en ny nyhet när patchen var klar. De skrev ingenting om innehållet eller om de förändringar som patchen tillgav, vilket är oerhört dåligt. Själv blev jag väldigt imponerad av patchen och tycker att spelet verkligen är bättre än någonsin nu. Den senaste patchen var helt klart den bästa hittills om du frågar mig.

Håller dessutom med dig om att AoC borde recenseras en 3e gång, då den andra kom lite tätt inpå. Det går inte att styra upp ett buggat, trasigt och innehållsfattigt spel på bara 3 månader. Visst är det Funcoms fel, men andra titten var FZas tabbe.

Jag har märkt att vissa recensenter och skribenter här på FZ skriver sina artiklar om AoC utan vinklingar, men sen är det ju någon/några som inte gör det.

Om inte det kommer en nyhet om patch 1.05 snart, så tycker jag att det borde tas upp i *frågor och synpunkter* forumet.

Medlem

Ja det är inget nytt här, stackarna har nått emot conan.

Medlem

Jag är övertygad om att FZ försöker hålla sig så opartiska som möjligt, och inte medvetet tar ställning för eller emot olika spel.

Däremot har FZ dålig nyhetstäckning på MMOs rent generellt, och där tror jag bristen ligger. Kan bara ta Mythic/Bioware "sammanslagningen" som ett exempel. Jag skrev om det i Warhammer forumet över ett dygn innan det dök upp som nyhet på frontsidan.

Så är ni intresserade av senaste nytt ang MMOs är inte FZ rätt ställe. Kika i stället regelbundet på:

http://www.massively.com
http://www.mmorpg.com
http://www.mmocrunch.com
http://mmohub.org


signatur

The Presidents - World of Warcraft Classic

1
Skriv svar