Behöver klargöra en sak för folk som inte spelar AoC.

zsm
Medlem
Behöver klargöra en sak för folk som inte spelar AoC.

AoC är inte buggit alls längre. Inte i sådan utsträckning att det gör spelet ospelbart, inte i närheten ens. Klienten dör sällan och minnesläckorna är så gott som utrotade. Det finns content content content. Luckorna där quests inte fanns är borta och det finns inte mycket att klaga på alls där. End-game är fixat såpass mycket som man kan kräva med tanke på hur länge spelet varit ute.

Ständiga uppdateringar görs, och stora uppdateringar är på gång (1.05 t.ex som fixar hela båtlaster med efterlängtade saker).

Det finns tyvärr folk som dömer ut AoC pga den dåliga releasen, men jag tycker att du/ni ska ta och testa AoC igen, det är GRATIS.

7-dagars trial utan level-begränsning. Kör så det ryker!

edit: Ska tillägga att för dom som gnällt på dx10, så sluta göra det. dx10 är släppt, dock i ett betastadie, men den finns där och fungerar i stor utsträckning som den ska.

Medlem

Ja, just nu har man ju inte mycket att forlora. Prova spelet i gratis i 7 dagar och bedom det efter det. Det ar ett helt nytt spel idag.

For er som tror att spelet forlorar spelare hela tiden: ni har fel! Jag har foljt xfire.com och spelet har en positiv kurva. Nar spelet kom ut hamnade det pa 4e plats av de mest spelade spelen, sen efter ett par manader sjonk det dock enormt till under 50e plats. Darefter har det stadigt och gradvist rort sig upp mot 25e plats. Efter de senaste 2 storpatcharna har spelet gatt upp nastan 20 platser. Tankte lista lite andra populara mmorpg sa far ni bedomma sjalv om Age of Conan forlorar spelare eller inte. (OBS. Xfire galler pc-spel och populariteten av spelet kan mycket val skilja i verkligheten, men sidan ger en mycket bra idé om hur det ser ut).

1. World of Warcraft
14. Eve Online
16. The Lord of The Rings Online
21. Warhammer Online
25. Age of Conan
95. Star Wars Galaxies
103. Darkfall
154. Anarchy Online

1
Skriv svar