Reclaim - SWTOR: TOFD (Republic)

Medlem
Reclaim - SWTOR: TOFD (Republic)

Hej. Reclaim rekryterar på republic sidan av Tomb of Freedom Naad, Nedan kommer lite information om Reclaim och vad vi står för, vi vill ha just DIG! Till våran guild då vi tror att just du kommer att få en stor inverkarn, vi står med öppna armar! Nedanför följer lite snabbfakta och lite annat.

Snabbfakta:

Guildnamn: Reclaim

Guildhemsida: http://ruthless.se ( VI är en utav Ruthless Community)

Ruthless Community's Youtube kanal: http://www.youtube.com/user/RuthlessSE

Ansöka till Reclaim: Vänligen skapa ett konto på http://ruthless.se och fyll i formuläret under "Rekrytering" - Tryck på Star Wars - The Old Republic loggan och längst ner så finner ni formuläret till Reclaim.

Server: Tomb of Freedom Naad (EN-PvP)

Sida: Republic

Ledning: Verinus, Jayzone, Fractzkull.

Typ av gille: Vi fokuserar både på PvP och PvE i olika nivåer. Vi är ett väldigt socialt och vänligt inställt gille med riktigt trevliga spelare Vi är ett demokratiskt gille och värnar om alla våra medlemmars åsikter och synpunkter. Vi värnar om våra medlemmar och vill att alla ska må bra och ha kul!
Vi har både casual- och hardcorespelare i vårt gille(och allt däremellan) och ser till att samtliga grupper av medlemmar tillfredsställs.

Åldersgrupp: Vi har medlemmar i åldrarna 16-46+. Vi har ingen åldersgräns för tillfället eftersom det inte känns som vi behöver någon. Alla våra medlemmar är mogna och trevliga.

Rekryteringen: Vi söker medlemmar till våran guild i alla åldrar och levlar, vi åtminstone hoppas att du är mogen till din ålder, man kan vara mogen vid 12 års ålder också.

Skapades: Reclaim skapades i början av Maj månad 2012 efter en veckas betänketid så gick Anima Templi med på att gå ihop med Ruthless och stå som grund till Reclaim och Ruthless Community's satsning på republic sidan av Bloodworthy för att få en mer jämnare server men var inte så mycket att göra då Diablo 3 kom ut. Men nu är guilden på Tomb of Freedom Naad och ska återigen ta upp kampen och vara en vänlig guild.

-------------------------------------------------

Vi efterlyser de som är intresserade av att spela BioWares alster Star Wars the Old Republic(http://swtor.com) tillsammans med ett gäng goa, schysta och glada svenskar!

Vi är ett riktigt skönt gäng som spelar för att det är roligt, sedan kan man bli lite serious då det kommer till PVP och PVE så att säga, vi behöver inte få blodig tand så att säga för att gå igenom en runda med massa warzones, vi accepterar alla levlar och hjälper till low levels så mycket som vi bara kan.

Vi gick med i Ruthless Community för vi ser potentiall i detta, det finns inte allt för många svenska communitys kvar, så detta är ett av dem stegen vi tar, vi är aktiva inom BF3, SWTOR, Diablo 3 och så framtida Guild Wars 2 och även Planetside 2 som ska komma inom snar framtid.

Vi är inne på TS varje kväll, vi har respekt för att folk jobbar, kan jobba övertid, kan du inte dyka upp, säg till dagar i förväg eller dagen innan så ordnar vi det om du till exempel är level 50 och ska raida, så ordnar vi en ersättare. Vi vill inte sätta krav på dig, vi vill att DU sätter krav på oss och att vi når upp till dina krav (I viss mån ja = Realistiska kretsar) att vi gör dig nöjd och att du vill vara en del utav detta.

Var har vi uppnått? Ja inte mycket, men vi hade ett gemensamt event med Ruthless (Empire guilden i communityt) en PVP turnerning med 6 Empire och 2 Republic (Reclaim spelarna var Fractzkull (Jag) och December.

Fractzkull slutade på en hedersam fjärde plats efter att ha kämpat så in i nordens för att ta sig vidare men förlorade på målsnöret i semifinalen och fick storstryk i matchen om tredje pris. (en fjärde plats är inte fy skam) Sedan att Fractzkull kasta en stenbumling upp i publiken fick Teamspeak kanalen att få skratt gjorde inte saken värre utan bara bättre. Ett riktigt roligt event, Ruthless community har även anordnat IRL event för gott folk och alla i communityt får en riktigt trevlig gemenskap.

Vi tar våra beslut för våra guild men innefattar under reglerna för Ruthless Community men ingame beslut tas utav våran separata ledning.

Med Vänliga Hälsningar
Reclaim Ledningen

Medlem

Om ni har frågor så ställ dem här i tråden eller ta kontakt med någon av oss ingame.

Officers:

Fractzkull
Jayface
Salmi

Medlem

Det började med 30+ invites efter vi fått igång allt på nya servern! vi kommer att växa så det knakar!

Kika in på http://ruthless.se och fyll i din ansökan redan idag för att ha en plats i våran härliga atmosfär!

Medlem

Igår så gick vi äntligen över 50 medlems tröskeln och kan nu fortsätta förbereda inför välkomnandet utav flera nya medlemmar som väljer att gå med i Ruthless Community

Du är mer än välkommen att söka dig just till oss som lirar på Republic sidan.

Medlem

53 medlemmar för tillfället och fler ansökningar är på väg in! Ansök du också redan idag!

Medlem

Ja nu har vi gått till 64 medlemmar! Så vill du vara med?

Gå då in på http://Ruthless.se och fyll i ansökan för "RECLAIM" Under "REKRYTERINGS" fliken i menyn.

Medlem
Medlem

Vi fortsätter och växa! 68 medlemmar just nu! vi får in 2-4 ansökningar i snitt per dag! Så om du är intresserad utav oss, så äre bara till och ansöka till oss på http:/Ruthless.se.

Registrera ett konto på hemsidan och sedan gå under Rekrytering så finner ni SWTOR och sedan våran sektion!

Medlem

74 medlemmar nu och vi fortsätter att växa, gå med och bli en del utav gemenskapen du också!

Medlem

Vi fortsätter att växa och stabilare blir vi

Medlem

Ja vi växer så det knakar och har påbörjat Operations nu!

1
Skriv svar