RAGNAROK - Skandinaviskt SWTOR guild och MMO community

RAGNAROK - Skandinaviskt SWTOR guild och MMO community

Frågor ställer man bäst ingame (Tomb of Freedon Nadd) till Scarzs eller postar i rekryteringsposten (länk)www.swtor.com

Mer information finns på Ragnaroks forum

Öppen för rekrytering: alla klassser

Vilka är Ragnarok?
Ragnarok är ett skandinavisk gaming community, som startade som ett guild i Anarchy Online mars 2003.
Över tid har det blivit många MMO och andra PC spel. För närvarande är Ragnarok representerade som guild i Anarchy Online - Atlantean, World of Warcraft - Aszune (Alliance), Age of Conan - Fury, Terra, The Secret World and GuildWars II. Vi har tidigare haft guild i spel som nu lagts ner.
Ragnarok SWTOR etablerades i early access 2011. Först på PvP server Bloodworthy, därefter har vi som alla andra flyttat till PvP server Tomb of Freedon Nadd.

Vi uppskattar att man spelar på ett vuxet och lugnt sätt, trevlig uppförande och hjälpsamhet. Ragnarok är ett stort community så det finns alla sorters spelare och åldrar (över 18 år), och kan därför inte defineras som varken hardcore eller casual, det varierar ganska mycket beroende på vilka som återkommer och vilka nya medlemmar vi får i varje MMO. Ragnarok SWTOR är för tillfället en blandning.

Vem kan bli medlem i Ragnarok?
Vi är en skandinavisk organisation så därför krävs det att man kan tala antingen danska, norska eller svenska. Ragnarok letar alltid efter dedikerade spelare som brinner för MMO och sin klass och vi ser nästan alltid längre än de närmaste månaden vad beträffar ansökningar, efter att man beviljats medlemskap blir man veteran efter en 30 dagar trial period varefter man anses leva upp till de guild regler som vi upprätthåller. Då söker man i en mer förenklad ansökning till nästa MMO i Ragnarok.

I SWTOR så har vi vissa gear krav och vissa krav på kunskap om sin klass innnan man kan signa upp för operations. Voice over IP är ett krav (vi kör Mumble) för PvE operations och teamed PvP, det är okcås mer personligt vilket vi anstränger oss för i Ragnarok. Det är spelaren vid tangentbordet som blir medlem inte karaktären.

Operations PvE
Ragnarok kör operations på Tisdagar, Onsdagar, Torsdagar och Söndagar. För tillfället kör vi 8 mans operations.
I en typisk vecka har vi på vår raidplanner:
3 operations till Eternity Vault och Karaggas Palace i Nightmare mode och/eller Hard mode Denova Island
3 operations till Eternity Vault och Karaggas Palace i Hard mode och/eller Story mode Denova Island
Vi har också icke-raidplanned Story mode Eternity Vault och Karaggas Palace för våra nyaste medlemmar.

Operations PvP
För tillfället kör vi det nya ranked warzones och också icke-ranked warzones 24/7, och hoppas på mer avancerad PvP skall dyka upp på Biowares roadmap för SWTOR. Guild vs Guild till exempel, det har Ragnarok mycket erfarenhet av från andra MMO:er.

Vad har vi som inte helsvenska guilds har? Både, danskar, och norrmän ;). Gillar man mer än bara svenskar så är det mycket bra community, har själv spelat i fler MMO spel i Ragnarok än swtor.

Mer information finns på Ragnaroks forum

Ragnarok Promotion Video
http://www.youtube.com/watch?v=mFbwLXI9WnI

Vi säker fortsatt ännu fler spelare till PvP och PvE content

Medlem

Kan starkt rekommendera dessa personer, spelade med ragnarok i RIFT och det var jävligt trevligt så länge det varade, har dock inte spelat med någon därifrån sedan dess.

Skrivet av krythorian:

Kan starkt rekommendera dessa personer, spelade med ragnarok i RIFT och det var jävligt trevligt så länge det varade, har dock inte spelat med någon därifrån sedan dess.

Tack, alltid kul med possitiv feedback.
Hoppade över rift själv, men då känner du säkert destruchtor, han är med i swtor. Vi har flera andra från Ragnarok Rift i Ragnarok SWTOR.

1
Skriv svar