Tagg-listan och blogg-problem

Medlem
Tagg-listan och blogg-problem

Tänkte ta upp två saker som jag stött på frekvent här.

Det första är sidan som visar exempel och hjälp för taggar. Jag kan de flesta av taggarna i huvudet, men det gör ju inte alla. Därför är det mycket bra att sidan finns. Problemet är att när man väl vill ha den hjälpen, måste man gå till en ny sida.

Vore det inte smidigare att på något sätt kunna få en popup, interaktivt content, eller liknande, så att man slipper gå till ett annat fönster eller en annan tabb? I många fall för den som är lite oerfaren kanske man dessutom vill kunna se exemplet samtidigt som man själv skriver koden i sitt inlägg.

Vad tänker kodaporna om detta?

Nummer två är ett mer direkt problem.

Ofta när jag editerar blogg-posts så sparas inte editen. Först tänkte jag att det kanske bara var fördröjt, och att det kommer senare. Detta verkar dock inte vara fallet då jag flera gånger väntat uppemot en timme och det inte dykt upp något av det jag ändrade.

När detta händer gör jag helt enkelt om samma sak igen (Har alltid backup på längre posts tills de är bekräftat postade och sparade), och då tycks det fungera varje gång.


signatur

Motivator's Lifestyle. Athletic Martyr. Build your own foundation.

Redaktör

Hej!

Tagginfon ligger dumt dold, jag vet. Men vi kommer inte åtgärda detta nu eftersom ett nytt forum är inplanerat. När det lanseras ska saker funka bättre.

Det andra problemet låter som ett synkfel hos servrarna. Vi har haft problem med det ibland, att synkningen mellan olika databaser inte funkar ordentligt. Jag trodde problemet var fixat, men jag bollar upp till kodfolket och hör vad de har att säga.


signatur
1
Skriv svar