War Z-mannen ber om ursäkt för sitt uppförande

Medlem

bränn honom !


signatur

Now you're playing with power... NOW YOURE PLAYING WITH FUCKING SHIT, YOURE BETTER OFF FUCKING SHIT THAN FUCKING WITH THIS FUCKED UP SHIT

Medlem

Har bara hört namnet flyktigt tidigare (WarZ), men inte sett det förrän nu. Ser onekligen riktigt undermåligt ut från den gameplay man kan se på tuben. Rent spontant är första tanken "Hrm.. BF2-mod?" Spelmotorn såg onekligen ut att komma från förra årtiondet.

Har inte lyckats klura ut vart "MMO" kommer in i bilden heller. Miniature Multiplayer Online?

Medlem

Riktigt glädjande att se i kommentarerna att de flesta tar Sergeys ursäkt för vad den är, nämligen rent skitsnack! Det är bara att läsa hans tidigare uttalanden så förstår man att han inte alls är ångerfull.

Också väldigt glädjande att Valve ställt sig på förnuftets sida genom att spärra alla köp av spelet på Steam.

Medlem
Skrivet av Jonio:

its to late to apologize.... its to laaaaaaaaaaaate!

it's too late to apologize... it's too late!


signatur

hejsanhejsanhejsan

Medlem
Skrivet av Zlither:

Jag vet mycket väl att dom inte gett ut vettig info, och jag skrev ju att det är dåligt av dom och att även dom kallat folk glåpord utan någon vidare anledning och anser det dåligt med, och nej du vet fortfarande inte vad en fanboy är.
Jag försvarar det inte intill döden genom att ni hatas, jag har skrivit att jag gillar DayZ med dessutom. Hade jag varit en riktig fanboy så hade jag bland annat suttit och snackat skit om det liret och aldrig spelat det, jag anser bara att det finns andra företag som är värre än just dessa.
Och det vet du själv att det finns, och det kommer komma fram såna med i sinom tid, och det är inte tack vare hur sergev beter sig utan dom kommer bara ploppa fram.

Jag försvarar endast för du är som alla andra så kallade "haters" som kan ställa sig och säga hur dum i huvudet man är ifall man spelar WarZ eller något lir som inte faller er i smaken, att du vill sitta och tycka synd om mig är patetiskt med eftersom vart är det synd om mig? Jag gillar spelet och finner inte så mycket fel i själva det. Bara i hur dom betett sig, har du något emot det är det ditt eget bekymmer och inte mitt. Men att kalla mig något jag inte är visar bara hur pass barnslig du är och alltid kommer vara om du inte kommer till insikt med vad du håller på med.

Inte fan sitter jag och kastar ur mig skitsnack som du suttit och gjort? Kan du se det någonstans? Jag har endast suttit och sagt mitt och du tål inte det, förstår inte vad ditt problem är egentligen. Du tål ju inte ens att man säger man tycker spelet är roligt utan att man ska bli kallad fanboy, det visar ju bara på vilken nivå du håller till på.
Och jag avstår gärna att vara i samma lag som du och andra är i då det laget näst intill kan tydas som att (Hej du är dum i skallen, du gillar inte dom spel vi gillar eller inte ens delar samma åsikt som oss.Gå och häng dig ditt petetiska svin, hoppas du dör i aids)

Kan du inte leva med att alla har olika åsikter bör du redan nu sluta med att kommentera, ja jag kan leva att folk tycker olika men jag sitter inte och ger mig på artiklar som jag inte är intresserad av. Jag kan läsa men faller det mig inte i smaken så brukar jag ge fan i att ens skriva något.

Testa du det med så ska du se hur mycket bättre du skulle må, för varför ödsla tid på att kalla folk som mig fanboy när jag inte gjort något som skulle passa in som det? Jag är en allätare inom spel och spelar det mesta, vad jag vet så sitter inte fanboys och tycker bra om det mesta, så som sagt ta reda på fakta innan du vet något grabben.

Det faktum att du uppebarligen försöker tona ner utvecklarens OLAGLIGA beteende visar med all tydlighet att du är en fanboy....och bara för att du inte talar illa om ett annat spel gör dig inte en mindre sådan.

Du väljer att vifta bort eller bortse från välkända negativa fakta om ett spel eller omständigheterna kring ett spel och trots detta fortsätta att försvara det, vilket är själva definitionen av en fanboy.

Dessutom så är ditt "det finns andra som är värre" argument även detta klassisk textbok fanboy beteende. Bara för att någon annan utvecklare också gör fel, så gör det inte detta WarZ's beteende mindre fel. Ett fel gör inte ett annat rätt.

Du gör uppenbarligen en distinkt åtskillnad mellan själva spelet (som du hävdar är roligt) och utvecklarens scamming, vilket även det visar på ett skevt perspektiv och uppenbar ensidig partiskhet, också ett uttryck för fanboyism...och om inte annat ett tecken på bristande omdöme och oförmåga att se det större sammanhanget...något som traditionellt inte brukar förknippas med en högre intelligensnivå.

Du kan säga vad du vill, men tyvärr så är du en fanboy...och du blir inte en mindre sådan genom att kalla mig en "hater", tvärt om, då det är exakt det fanboys brukar kalla de som känner igen dem för vad de faktiskt är.

Slutligen så är jag lite förvirrad. Jag har förstått att med "petetisk" så menar du patetisk, men vad jag inte fattar är hur jag ska gå och hänga mig (något som brukar resultera i en rätt säker död) men ändå dö i aids?

Känns som att du inte tänkt igenom detta till fullo och kanske låtit känslorna ta överhanden? Men detta är ju iofs också ytterligare någonting som är typiskt för en fanboy, så...

SE

Medlem
Skrivet av Jeehao:
Skrivet av ShavedEwok:

Du som de flesta andra som fösöker försvara spelet har helt missat poängen.

När spelet lades upp på Steam var det en uppenbar ALPHA och det stod ingenting om detta någonstans på dess Steam-sida, plus att en held del övrig information var uppenbarligen helt felaktig.

Ni som "gillar" spelet kan tycka om det hur mycket som helst, men det tar inte bort det faktum att utvecklaren har ägnat sig åt falsk marknadsföring, vilket är olagligt, och scamliknande metoder för att sälja sitt spel.

IMO, så finns det ett mångt större problem än Valve/Steams bristande rutiner när de lade upp detta spel för försäljning eller till och med War Z utvecklarens falska marknadsföring...och det är ni så kallade "gamers" som trots allt detta fortsätter att försvara en utvecklare som uppenbarligen försökt blåsa så många andra gamers.

Även om man av någon outgrundlig andledning njuter av detta spel, så borde man som "sann" gamer ta avstånd av det enbart pga av utvecklarens scamming, för den går inte att föneka. Försöker man ändå göra det, då handlar det inte längre om varierande spelsmak, utan om bristande intelligens och total avsaknad av kritiskt tänkande.

SE

En sann ''Gamer'' skiter fullständigt i att överkänsliga människor gråter över sina 100kr när dom fått en billig produkt som faktiskt fungerade men inte så bra som det var utannonserat. Jag köpte spelet någon dag efter att steam hade slutat sälja spelet för att se vad alla grät för, När jag installerade spelet så hade dom patchat det lite så lite småsaker var förbättrade. Spelet var fullt spelbart redan då.

Jag spelar igenom mina spel med kritik och testar vad som går och inte går att göra och det som folk grät för vid släpp var ju bara barnsligt, Ja det finns mycket som kan förbättras men det var faktiskt en fungerande produkt som kunderna fick.. Även fast dom hade blivit lurade över vad som skulle finnas i spelet redan..

Tycker du att folk har blivit orättvist behandlad utav Hammerpoint så kanske du borde ta det med dom i stället för att hoppa på och förnedra folk som faktiskt tycker att spelet är lite roligt att spela och faktiskt har någonting positivt att säga om spelet. Du har säkert inte ens spelat igenom spelet utan bara hoppat rakt på tåget där alla ''haters'' har samlats.

Jag tycker inte att 100kr som spelet kostar är så mycket att gråta över, Jag har köpt mer onödiga saker för 100kr, Typ som någon äcklig drink eller någon dyr öl på krogen ^^

Åh, titta...ännu en fanboy. Surprise surprise.

Så folks protester mot utvecklarens totalt förkastliga, för att inte säga olagliga, beteende är bara "gråtande"?

Antingen så har du inte förstått det fulla perspektivet i det som hänt, eller så ignorerar du eller förnekar du det som en äkta fanboy.

Hur lite varje enskild individ har "förlorat" eller inte, är inte det viktiga i sammanganget. Folk "gråter" inte över de summor de personligen har förlorat (i synnerhet inte då det förmodligen kan få en refund), de påtalar denna utvecklares bedrägliga beteende och falska marknadsföring...vilket råkar vara ett olagligt agerande.

Du verkar också helt ignorera (eller så fattar du helt enkelt inte) de potentiellt stora summor utvecklaren tjänat på att scamma sina kunder på detta sätt.

Bara för att du tycker att 100 spänn är ok att ge bort, så gör det inte det ok att lura av dessa hundra kronor gånger summan av alla som köpt spelet grundat på grovt missvisande information från utvecklarens sida. Tillsammans så blir det en hel del pengar, vilket också gör lurendrejeriet i detta fall desto mer omfattande och grovt.

Men, i sann fanboy-anda så väljer du istället att inte bara vifta bort och bagatellisera dessa omständigheter, fösvara spelet (och därigenom utvecklaren och dennes agerande), men även att kalla alla de som kraftfullt tar avstånd från denna typ av scamming i spelbranschen för "överkänsliga gråtande människor".

Jag ser bara en form av QQ här, och det är du som grinar över att WarZ och dess utvecklare kritiseras på helt faktiska och korrekta grunder.

SE

Medlem
Skrivet av ShavedEwok:

Åh, titta...ännu en fanboy. Surprise surprise.

Så folks protester mot utvecklarens totalt förkastliga, för att inte säga olagliga, beteende är bara "gråtande"?

Antingen så har du inte förstått det fulla perspektivet i det som hänt, eller så ignorerar du eller förnekar du det som en äkta fanboy.

Hur lite varje enskild individ har "förlorat" eller inte, är inte det viktiga i sammanganget. Folk "gråter" inte över de summor de personligen har förlorat (i synnerhet inte då det förmodligen kan få en refund), de påtalar denna utvecklares bedrägliga beteende och falska marknadsföring...vilket råkar vara ett olagligt agerande.

Du verkar också helt ignorera (eller så fattar du helt enkelt inte) de potentiellt stora summor utvecklaren tjänat på att scamma sina kunder på detta sätt.

Bara för att du tycker att 100 spänn är ok att ge bort, så gör det inte det ok att lura av dessa hundra kronor gånger summan av alla som köpt spelet grundat på grovt missvisande information från utvecklarens sida. Tillsammans så blir det en hel del pengar, vilket också gör lurendrejeriet i detta fall desto mer omfattande och grovt.

Men, i sann fanboy-anda så väljer du istället att inte bara vifta bort och bagatellisera dessa omständigheter, fösvara spelet (och därigenom utvecklaren och dennes agerande), men även att kalla alla de som kraftfullt tar avstånd från denna typ av scamming i spelbranschen för "överkänsliga gråtande människor".

Jag ser bara en form av QQ här, och det är du som grinar över att WarZ och dess utvecklare kritiseras på helt faktiska och korrekta grunder.

SE

Den enda som är inställd på QQ är du som säkert inte ens har testat spelet.. Du beter dig omoget och tror du har någonting viktigt att uttala dig om även fast det är någonting som vi redan hört hur många gånger som helst vid det här laget, Det låter som att du just fått reda på vad som hänt och smutskastar alla som inte vill ha refund för det spel som dom har köpt och faktiskt tycker är ganska okej för 100kr.. Jag köpte spelet som sagt efter att dom tagit bort det från steam och jag är ganska nöjd med produkten hitills, Ja informationen var en scam på steam. Du behöver inte ta upp det sjuhundra gånger till för jag fattar precis lika mycket som du om inte mer för att jag har produkten och du har antagligen bara kollat på BoreZ på youtube, Men vem vet, Du kanske har testat spelet och kan dela med dig utav dina negativa tankar till vad som var så farligt in game?.. Jag bryr mig inte om att du har läst på forum eller kollat på youtube där folk spelar som krattor och inte ens vet vad spelet går ut på, Det har jag med och ja jag står inte alls bakom det som sagts som du verkar tro, Men jag går inte in i rage mode som du verkar göra. Jag fick som sagt en spelbar produkt som har gett mig många roliga timmar med andra spelare. Det finns spel som har varit värre än WarZ vid launch.. Oh det kommer att komma värre spelsläpp i framtiden..

Om man säger att man faktiskt gillar spelet så kommer du och säger ''Fanbooooooy... Patetiska falska nolla som inte ens fattar någonting alls blablabla'' Vad säger du om Diablo3 då? Det spelet var ospelbart för vissa klasser i veckor och dom lovade PVP men än har vi inte sett skymten utav det, Dom lovade även Real money auction house vilket inte fanns med när dom släppte spelet men det finns nu.. Har du kallat alla som gillade Diablo3 i starten fanboys än för att blizzard lurade ju sina fans lite när dom sålde ett spel där inte allt fanns med som som lovats i början? Du har antagligen ingenting emot det för att det är ett av världens största spelföretag som släppt spelet.

Jag kan inte ens förstå hur du kan få det jag säger till QQ när du är den som gråter floder för att några spelare faktiskt gillar spelet. Du utalar dig som en riktigt fjantig människa och säger ''Fanboy'' bara för att folk gillar något spel, Jag Gillar även Diablo1-3,DayZ,Return to castle wolfenstein,The Walking dead,Resident Evil spelen,Halflife1-2,Doom,Killingfloor,Plants vs Zombies,Dead island, och sjukt många fler spel som har med zombies att göra, Vissa spel gillar jag mer än andra men måste man vara en fanboy bara för att man tycker ett spel är lite roligt och har någonting positivt att komma med? Då måste det ju det betyda att du är en fanboy till exakt alla spel som du gillar med? Eller ska du komma med en dum bortförklaring till vad du kallar en fanboy nu?

Jag kan nog slå vad om att du har suttit och spelat ett spel som släppts i ett mindre bra skick med saker som inte ens har funkat som det ska, Men har patchats så att spelet har blivit mycket bättre. Har du inte det så vet jag inte om jag kan kalla dig en ''Gamer'' för det enda du gör är ju att gråta, Men jag vet ju inte ens om du är en erfaren ''Gamer'' ^^

Åter igen, Ja det stod falsk information på steam.. och dendär snubben har betett sig sjukt oacceptabelt.. Du behöver inte tjata om det något mer nu för jag visste det antagligen före dig för att jag var lika negativ som dig när det släpptes på steam.. Är jag nu en fanboy för att jag köpte spelet från deras personliga hemsida även fast jag förväntade mig ett riktigt ruttet spel men insåg snabbt att spelet inte var så dåligt som alla sa att det var? Jag har erfarenhet, Du har antagligen bara läst hemsidor..

Vi tar det en gång till, Ja det stod falsk information på steam och snubben uttalade sig som ett svin mot sin community..
Äsch för tusan, Vi tar det ännu en gång så sparar vi ju på dina krafter när du kanske slipper skriva att det var falsk marknadsförming,
Ja det stod falsk information på steam och snubben som ljög och var allmänt otrevlig betedde sig helt fel..

Men ska vi ta det en gång till? Nej det orkar jag inte... Du kommer ju ändå att skriva om samma sak i nästa inlägg eller kasta skit på mig och kalla mig fanboy och dum i huvudet.

Ja just ja en sak till, Jag vet att dom tjänat pengar på denna scam som du tror du är den enda som vet om. men vad hjälper det att kalla folk dumma på forum bara för att dom gillar spelet? Vad förlorar Hammerpoint på om jag slutar spela? Det är ju inte direkt så att jag kommer köpa ingame items och ge dom mer pengar..

Vill du inte spela WarZ så behöver du ju inte göra det, Eller hur var det nu igen?

Medlem
Skrivet av ShavedEwok:
Skrivet av Zlither:

Jag vet mycket väl att dom inte gett ut vettig info, och jag skrev ju att det är dåligt av dom och att även dom kallat folk glåpord utan någon vidare anledning och anser det dåligt med, och nej du vet fortfarande inte vad en fanboy är.
Jag försvarar det inte intill döden genom att ni hatas, jag har skrivit att jag gillar DayZ med dessutom. Hade jag varit en riktig fanboy så hade jag bland annat suttit och snackat skit om det liret och aldrig spelat det, jag anser bara att det finns andra företag som är värre än just dessa.
Och det vet du själv att det finns, och det kommer komma fram såna med i sinom tid, och det är inte tack vare hur sergev beter sig utan dom kommer bara ploppa fram.

Jag försvarar endast för du är som alla andra så kallade "haters" som kan ställa sig och säga hur dum i huvudet man är ifall man spelar WarZ eller något lir som inte faller er i smaken, att du vill sitta och tycka synd om mig är patetiskt med eftersom vart är det synd om mig? Jag gillar spelet och finner inte så mycket fel i själva det. Bara i hur dom betett sig, har du något emot det är det ditt eget bekymmer och inte mitt. Men att kalla mig något jag inte är visar bara hur pass barnslig du är och alltid kommer vara om du inte kommer till insikt med vad du håller på med.

Inte fan sitter jag och kastar ur mig skitsnack som du suttit och gjort? Kan du se det någonstans? Jag har endast suttit och sagt mitt och du tål inte det, förstår inte vad ditt problem är egentligen. Du tål ju inte ens att man säger man tycker spelet är roligt utan att man ska bli kallad fanboy, det visar ju bara på vilken nivå du håller till på.
Och jag avstår gärna att vara i samma lag som du och andra är i då det laget näst intill kan tydas som att (Hej du är dum i skallen, du gillar inte dom spel vi gillar eller inte ens delar samma åsikt som oss.Gå och häng dig ditt petetiska svin, hoppas du dör i aids)

Kan du inte leva med att alla har olika åsikter bör du redan nu sluta med att kommentera, ja jag kan leva att folk tycker olika men jag sitter inte och ger mig på artiklar som jag inte är intresserad av. Jag kan läsa men faller det mig inte i smaken så brukar jag ge fan i att ens skriva något.

Testa du det med så ska du se hur mycket bättre du skulle må, för varför ödsla tid på att kalla folk som mig fanboy när jag inte gjort något som skulle passa in som det? Jag är en allätare inom spel och spelar det mesta, vad jag vet så sitter inte fanboys och tycker bra om det mesta, så som sagt ta reda på fakta innan du vet något grabben.

Det faktum att du uppebarligen försöker tona ner utvecklarens OLAGLIGA beteende visar med all tydlighet att du är en fanboy....och bara för att du inte talar illa om ett annat spel gör dig inte en mindre sådan.

Du väljer att vifta bort eller bortse från välkända negativa fakta om ett spel eller omständigheterna kring ett spel och trots detta fortsätta att försvara det, vilket är själva definitionen av en fanboy.

Dessutom så är ditt "det finns andra som är värre" argument även detta klassisk textbok fanboy beteende. Bara för att någon annan utvecklare också gör fel, så gör det inte detta WarZ's beteende mindre fel. Ett fel gör inte ett annat rätt.

Du gör uppenbarligen en distinkt åtskillnad mellan själva spelet (som du hävdar är roligt) och utvecklarens scamming, vilket även det visar på ett skevt perspektiv och uppenbar ensidig partiskhet, också ett uttryck för fanboyism...och om inte annat ett tecken på bristande omdöme och oförmåga att se det större sammanhanget...något som traditionellt inte brukar förknippas med en högre intelligensnivå.

Du kan säga vad du vill, men tyvärr så är du en fanboy...och du blir inte en mindre sådan genom att kalla mig en "hater", tvärt om, då det är exakt det fanboys brukar kalla de som känner igen dem för vad de faktiskt är.

Slutligen så är jag lite förvirrad. Jag har förstått att med "petetisk" så menar du patetisk, men vad jag inte fattar är hur jag ska gå och hänga mig (något som brukar resultera i en rätt säker död) men ändå dö i aids?

Känns som att du inte tänkt igenom detta till fullo och kanske låtit känslorna ta överhanden? Men detta är ju iofs också ytterligare någonting som är typiskt för en fanboy, så...

SE

Nog fan vet jag det han gjort anses som olagligt, jag är inte bakom flötet bara för att ni tror det. Nej bara för att jag anser såna saker är jag ingen fanboy, men ni anser ju i princip jag är dum i huvudet för jag tycker spelet är roligt, då kommer en och jämför med religion för jag visar att jag kommer fortsätta spela det även allt drama om liret. Och jag kom endast med argumentet att det andra företag som är värre eller som kommer komma för alla vet att det är sant, han är långt ifrån vad det finns för typer. Och det gör inte mig till en fanboy för jag tar upp fakta.

Men fine will du vara så barnslig och kalla mig fanboy för att jag säger min ensak. Då måste du väl få tro det då, hoppas du mår bättre då. Men då måste jag tyvärr säga att alla är fanboys, för du och alla andra har säkert skrivit liknande saker som jag om andra lir Grattis du skämmer ut dig

Medlem

Tror fz crew bör rensa lite negativa saker här, börjar bli en diskussion likt mellan politiker med glåpord mot varandra, för det är rätt fel att kalla varandra fanboy egentligen

Inaktiv

Jag sörjer inte de 200kr jag la ut på det här spelet. Jag har fått många timmars spelglädje, scam eller ej.

Så pratar folk om vikten till att stödja skojare eller inte. Som jag sagt tidigare så är det här ett första världsproblem och det är nog en större skymf att köpa Adidas skor ifrån Indien.

Lägg pengarna på det ni vill och spela det ni vill. Jag visste exakt vad jag köpte, har ni inte gjort tillräckligt med research på era inköp så skyll er själva.


signatur

The definition of insanity?

Medlem

Kollat lite i tråden och tycker det är en tråkig inställning från ett fåtal användare att man inte får vara kritisk mot utvecklarna utan att det uppfattas som gråt eller whine. Kom med något konkret istället för personangrepp. Varför ska man acceptera falsk marknadsföring och dåligt uppförande från supporten bara för att produkten var billig? Med samma logik borde Valve också vara whiners som blockat spelet på Steam?

Medlem
Skrivet av redgreenblue:

Kollat lite i tråden och tycker det är en tråkig inställning från ett fåtal användare att man inte får vara kritisk mot utvecklarna utan att det uppfattas som gråt eller whine. Kom med något konkret istället för personangrepp. Varför ska man acceptera falsk marknadsföring och dåligt uppförande från supporten bara för att produkten var billig? Med samma logik borde Valve också vara whiners som blockat spelet på Steam?

Det är inte det det sitter i, det sitter i att dom ger sig på oss som köper spelet. Självklart får dom gnälla på skaparna men dom ska inte sätta sig och tycka synd om oss för vi köper något vi ville ha. Självklart ställer man sig i en försvarsställning för att dom beter sig som dom gör, sedan att dom kommer och kallar en fanboy för inget är patetiskt av dom, visst har dom som gjort spelet kanske lurat folk men jag säger som en annan en bit över dig. Att det inte var bortslösade pengar för min del, jag har haft riktigt roligt i spelet och kommer fortsätta spela det. Men jag tolererar inte att folk kommer och kallar mig saker för jag uttrycker mina egna åsikter, men här får man ju inte tycka olikt andra utan att få en massa skit på sig.

För jag har aldrig sagt att folk inte får ogilla ett spel eller hur skapare beter sig, jag har endast påpekat av min egenerfarenhet av spelet och vad jag läst och då får jag skit. Det är vad jag kallar tråkigt inställning

Medlem
Skrivet av Jeehao:
Skrivet av ShavedEwok:

Åh, titta...ännu en fanboy. Surprise surprise.

Så folks protester mot utvecklarens totalt förkastliga, för att inte säga olagliga, beteende är bara "gråtande"?

Antingen så har du inte förstått det fulla perspektivet i det som hänt, eller så ignorerar du eller förnekar du det som en äkta fanboy.

Hur lite varje enskild individ har "förlorat" eller inte, är inte det viktiga i sammanganget. Folk "gråter" inte över de summor de personligen har förlorat (i synnerhet inte då det förmodligen kan få en refund), de påtalar denna utvecklares bedrägliga beteende och falska marknadsföring...vilket råkar vara ett olagligt agerande.

Du verkar också helt ignorera (eller så fattar du helt enkelt inte) de potentiellt stora summor utvecklaren tjänat på att scamma sina kunder på detta sätt.

Bara för att du tycker att 100 spänn är ok att ge bort, så gör det inte det ok att lura av dessa hundra kronor gånger summan av alla som köpt spelet grundat på grovt missvisande information från utvecklarens sida. Tillsammans så blir det en hel del pengar, vilket också gör lurendrejeriet i detta fall desto mer omfattande och grovt.

Men, i sann fanboy-anda så väljer du istället att inte bara vifta bort och bagatellisera dessa omständigheter, fösvara spelet (och därigenom utvecklaren och dennes agerande), men även att kalla alla de som kraftfullt tar avstånd från denna typ av scamming i spelbranschen för "överkänsliga gråtande människor".

Jag ser bara en form av QQ här, och det är du som grinar över att WarZ och dess utvecklare kritiseras på helt faktiska och korrekta grunder.

SE

Den enda som är inställd på QQ är du som säkert inte ens har testat spelet.. Du beter dig omoget och tror du har någonting viktigt att uttala dig om även fast det är någonting som vi redan hört hur många gånger som helst vid det här laget, Det låter som att du just fått reda på vad som hänt och smutskastar alla som inte vill ha refund för det spel som dom har köpt och faktiskt tycker är ganska okej för 100kr.. Jag köpte spelet som sagt efter att dom tagit bort det från steam och jag är ganska nöjd med produkten hitills, Ja informationen var en scam på steam. Du behöver inte ta upp det sjuhundra gånger till för jag fattar precis lika mycket som du om inte mer för att jag har produkten och du har antagligen bara kollat på BoreZ på youtube, Men vem vet, Du kanske har testat spelet och kan dela med dig utav dina negativa tankar till vad som var så farligt in game?.. Jag bryr mig inte om att du har läst på forum eller kollat på youtube där folk spelar som krattor och inte ens vet vad spelet går ut på, Det har jag med och ja jag står inte alls bakom det som sagts som du verkar tro, Men jag går inte in i rage mode som du verkar göra. Jag fick som sagt en spelbar produkt som har gett mig många roliga timmar med andra spelare. Det finns spel som har varit värre än WarZ vid launch.. Oh det kommer att komma värre spelsläpp i framtiden..

Om man säger att man faktiskt gillar spelet så kommer du och säger ''Fanbooooooy... Patetiska falska nolla som inte ens fattar någonting alls blablabla'' Vad säger du om Diablo3 då? Det spelet var ospelbart för vissa klasser i veckor och dom lovade PVP men än har vi inte sett skymten utav det, Dom lovade även Real money auction house vilket inte fanns med när dom släppte spelet men det finns nu.. Har du kallat alla som gillade Diablo3 i starten fanboys än för att blizzard lurade ju sina fans lite när dom sålde ett spel där inte allt fanns med som som lovats i början? Du har antagligen ingenting emot det för att det är ett av världens största spelföretag som släppt spelet.

Jag kan inte ens förstå hur du kan få det jag säger till QQ när du är den som gråter floder för att några spelare faktiskt gillar spelet. Du utalar dig som en riktigt fjantig människa och säger ''Fanboy'' bara för att folk gillar något spel, Jag Gillar även Diablo1-3,DayZ,Return to castle wolfenstein,The Walking dead,Resident Evil spelen,Halflife1-2,Doom,Killingfloor,Plants vs Zombies,Dead island, och sjukt många fler spel som har med zombies att göra, Vissa spel gillar jag mer än andra men måste man vara en fanboy bara för att man tycker ett spel är lite roligt och har någonting positivt att komma med? Då måste det ju det betyda att du är en fanboy till exakt alla spel som du gillar med? Eller ska du komma med en dum bortförklaring till vad du kallar en fanboy nu?

Jag kan nog slå vad om att du har suttit och spelat ett spel som släppts i ett mindre bra skick med saker som inte ens har funkat som det ska, Men har patchats så att spelet har blivit mycket bättre. Har du inte det så vet jag inte om jag kan kalla dig en ''Gamer'' för det enda du gör är ju att gråta, Men jag vet ju inte ens om du är en erfaren ''Gamer'' ^^

Åter igen, Ja det stod falsk information på steam.. och dendär snubben har betett sig sjukt oacceptabelt.. Du behöver inte tjata om det något mer nu för jag visste det antagligen före dig för att jag var lika negativ som dig när det släpptes på steam.. Är jag nu en fanboy för att jag köpte spelet från deras personliga hemsida även fast jag förväntade mig ett riktigt ruttet spel men insåg snabbt att spelet inte var så dåligt som alla sa att det var? Jag har erfarenhet, Du har antagligen bara läst hemsidor..

Vi tar det en gång till, Ja det stod falsk information på steam och snubben uttalade sig som ett svin mot sin community..
Äsch för tusan, Vi tar det ännu en gång så sparar vi ju på dina krafter när du kanske slipper skriva att det var falsk marknadsförming,
Ja det stod falsk information på steam och snubben som ljög och var allmänt otrevlig betedde sig helt fel..

Men ska vi ta det en gång till? Nej det orkar jag inte... Du kommer ju ändå att skriva om samma sak i nästa inlägg eller kasta skit på mig och kalla mig fanboy och dum i huvudet.

Ja just ja en sak till, Jag vet att dom tjänat pengar på denna scam som du tror du är den enda som vet om. men vad hjälper det att kalla folk dumma på forum bara för att dom gillar spelet? Vad förlorar Hammerpoint på om jag slutar spela? Det är ju inte direkt så att jag kommer köpa ingame items och ge dom mer pengar..

Vill du inte spela WarZ så behöver du ju inte göra det, Eller hur var det nu igen?

Tack för en vettig människa här inne du är på samma spår som jag

Youtuber
Skrivet av Zlither:

så som sagt ta reda på fakta innan du vet något grabben.

Say what?

Well... If it looks like a turd, swims like a turd, and smells like a turd, then it probably is WarZ


signatur

YouTube:
Spel: http://www.youtube.com/dualdgamingextra 150 000 prenumeranter
Mat & Trams: https://www.youtube.com/ingakonstigheter 40 000 prenumeranter

Medlem
Skrivet av abbot:
Skrivet av gundemannen:

Fortfarande så har dom ju inte direkt försökt blåsa folk på pengarna, alltid stått på deras hemsida att spelet varit i betafas och att alla features ännu inte arit inne i spelet. Sedan att dom som sköter information på steam inte kollat upp detta innan är ju deras fel..

Fel. Jag har varit supersugen på detta spel och följt alla nyhetsflödet ganska bra.
http://pc.gamespy.com/pc/the-war-z/1226980p1.html
Förutom att Sergey Titov är en skitstövel under hela intervjun så kan man citera honom på att det inte är en beta längre.
Och nej, steam har inte folk som spelar igenom alla spel och sedan skriver ner vilka funktioner de har, detta är något utvecklarna bidrar med. Därför det blev utkastat från steam.

Wow, intressant intervju. Bland det drygaste jag sett hittills i spelbranschen.

Finns inte mycket att tillägga - han har ju helt enkelt bränt varenda bro som finns. Inte konstigt att folk är upprörda.

Medlem
Skrivet av Zlither:

Självklart ställer man sig i en försvarsställning för att dom beter sig som dom gör, sedan att dom kommer och kallar en fanboy för inget är patetiskt av dom, visst har dom som gjort spelet kanske lurat folk men jag säger som en annan en bit över dig.

Jag vet inte anledningen till att andra har kallat dig fanboy men min anledning är i alla fall ganska väl summerad i ditt eget inlägg jag citerat en del av här. Hur du ens kan tänka tanken att skriva att de kanske lurat sina kunder när det helt uppenbart har gjort det så till den grad att till och med att Valve valde att sluta sälja det kan inte grunda sig i något annat.

Att gilla spelet är helt okej tycker jag, alla kan inte tycka som samma saker, men att försöka släta över det hela som om inget dåligt kanske har hänt tycker jag är mindre okej.


signatur

A casual stroll through a lunatic asylum shows that faith does not prove anything. -- Friedrich Nietzsche

Medlem
Skrivet av Parzec:
Skrivet av Zlither:

Självklart ställer man sig i en försvarsställning för att dom beter sig som dom gör, sedan att dom kommer och kallar en fanboy för inget är patetiskt av dom, visst har dom som gjort spelet kanske lurat folk men jag säger som en annan en bit över dig.

Jag vet inte anledningen till att andra har kallat dig fanboy men min anledning är i alla fall ganska väl summerad i ditt eget inlägg jag citerat en del av här. Hur du ens kan tänka tanken att skriva att de kanske lurat sina kunder när det helt uppenbart har gjort det så till den grad att till och med att Valve valde att sluta sälja det kan inte grunda sig i något annat.

Att gilla spelet är helt okej tycker jag, alla kan inte tycka som samma saker, men att försöka släta över det hela som om inget dåligt kanske har hänt tycker jag är mindre okej.

För tycker på ett sätt att dom inte lurat sina kunder men kanske på något sätt. Men jag anser att fortfarande finns värre utvecklare som verkligen lurat kunderna sina även om dessa sjunker lika lågt, jag var fullt medveten om att jag köpte spelet i alpha sedan gick det över till beta. Sen om det nu gått ur beta eller ej skiter jag fullständigt i jag går bara efter vad jag läst och säger mina egna åsikter. Därav folket kallar mig fanboy om man gör en lång historia kort.

Men på ett sätt förstår jag inte riktigt hur denna karl ha lurat sina kunder, man får bara läsa och höra at han gör si och så. Är det för man kan köpa saker i spelet ? Well det visste jag då redan om, och vet då att man kan hitta exakt samma saker ifall man inte betalar och bara söker runt.

Eller vad är det frågan om? Om någon kan komma med ett mer specifikt svar så bli jag nöjd, men ingen har ens orkat lägga ner tid på det utan dom ger sig bara på hans ursäkt till alla, och sedan skriver en massa annat så ens hjärna endast vill fatta eld för dom är för inkompetenta för att ens ge ett svar. Man ska inte behöva be om vettiga svar. Eller ska allt vara i gåtor för att folk är pryda för att ens förklara?

Medlem

Det har ju sagts ett par gånger i tråden vad jag sett (eller om det var den förra) men ett par saker det stod att det var med i spelet men som inte var/är med:
* Upp till 100 spelare per server (inte en enda server med annat än 50 vid release)
* Flera olika kartor mellan 100 och 400 kvadratkilometer (var bara en enda karta och den var betydligt mindre, runt 75)
* De ville (tydligen) släppa spelet i ett tidigt stadie och sedan bygga färdigt det efter release men det var inget som framgick tydligt (inte alls ens en gång på Steam)
* Det skulle gå att hyra servrar och skapa egna grupper för klaner och dylikt (publika och privata servrar)

Så var ju spelet allmänt trasigt också med spelare som var osynliga för andra spelare, folk som lyckades klättra upp för husväggar, tar skada av zombies som är långt bort, vapen som inte sköt dit det siktades, spelare spawnar på varandra, texturer som hade sett skapliga ut om de varit till Doom 1 och annat.


signatur

A casual stroll through a lunatic asylum shows that faith does not prove anything. -- Friedrich Nietzsche

Medlem
Skrivet av Parzec:

Det har ju sagts ett par gånger i tråden vad jag sett (eller om det var den förra) men ett par saker det stod att det var med i spelet men som inte var/är med:
* Upp till 100 spelare per server (inte en enda server med annat än 50 vid release)
* Flera olika kartor mellan 100 och 400 kvadratkilometer (var bara en enda karta och den var betydligt mindre, runt 75)
* De ville (tydligen) släppa spelet i ett tidigt stadie och sedan bygga färdigt det efter release men det var inget som framgick tydligt (inte alls ens en gång på Steam)
* Det skulle gå att hyra servrar och skapa egna grupper för klaner och dylikt (publika och privata servrar)

Så var ju spelet allmänt trasigt också med spelare som var osynliga för andra spelare, folk som lyckades klättra upp för husväggar, tar skada av zombies som är långt bort, vapen som inte sköt dit det siktades, spelare spawnar på varandra, texturer som hade sett skapliga ut om de varit till Doom 1 och annat.

100 spelare är det visst, sist jag spelade var för någon dag se och vi var närmare 90 pers då på varje server jag spelade. Klaner går att skapa men grupper vet jag inget om, men du måste kört minst tror jag 20 timmar innan du kan göra en clan, tar skada av zombies genom att klättra upp någonstans är borta då det var en bugg, jag är vittne till det och grafiken är inte allt i ett spel det bör dom flesta veta. Jag själv sänker grafiken för jag är ingen grafikb*g. Jag spelar för nöjet inte för hur det ska se ut. Detta med banor och fordon får man väl se senare hur det blir, men jag själv är då nöjd med spelet oavsett vad folk säger.

Förvånar mig inte tusen människor kommer skriva (ööh jävla fanboy håll dig borta här ifrån!)
Fast då måste jag påpeka då är alla fanboys för ni gillar säkert något spel som inte fungerar helt som det ska och ni gillar det i alla fall och då ställer er i en försvarsställning mot andra som kastar skit på er, ingen jäkla skillnad alls men ni verkar tycka det. Väx upp ni beter er som småglin

Medlem

Bästa PC liret på länge, det e kul med dessa små guld korn som är helt och hållet ett PC lir. inga kompromisser lixom.

Fantastik titel som blivit sågad utav 12 åriga besservirar som fått för sig att det är en kopia på ett annat spel, som de inte ens spelat (bara för att det hamnar i samma spel kategori) .

Zombie Survivor, även om jag själv skulle klassa detta mer som ett Trama game, för det är den känslan spelet anspelar mer åt.

De gamla fansen till Day Z har jag aldrig hört klanka ner på War Z som spel utan snarare tvärt om belyst de roliga i War Z.

Det är inte en Alpha eller Beta, utan ett spel i pågående utveckling.

Så mitt råd till er som ändå är lite intresserade tråtts allt tonårs hat mot detta spel testa det det är grymt för att vara en första build, med regelbundna uppdateringar.

Det ända spel som går att jämföra i lanserings metod är Minecraft och vi vet ju hur stort det blev trotts att det inte var färdigt och lider än idag med buggar som uppstår med varje ny uppdatering.

Medlem

Att det blivit komunikations problem med deras PR byrå, är inget större än missen Dice/EA gjorde när de lovade att 1943 skulle ingå i BF3 till alla PS3 användare, sådana här saker sker hela tiden i branshen, självklart ska dessa fel steg rättas till vilket de allt oftas gör.

Medlem
Skrivet av figgehn:
Skrivet av Zlither:

så som sagt ta reda på fakta innan du vet något grabben.

Say what?

Well... If it looks like a turd, swims like a turd, and smells like a turd, then it probably is WarZ

Ja ta reda på fakta inne du vet något, eftersom jag är långt ifrån en fanboy. Att du vill skämma ut dig genom att kalla mig det är bara komiskt. För du vet fan inte vad du snackar om över huvudtaget

Medlem

Bagdad Bob, är det du?


signatur

I drank what?

Medlem
Skrivet av Zlither:

100 spelare är det visst, sist jag spelade var för någon dag se och vi var närmare 90 pers då på varje server jag spelade. Klaner går att skapa men grupper vet jag inget om, men du måste kört minst tror jag 20 timmar innan du kan göra en clan, tar skada av zombies genom att klättra upp någonstans är borta då det var en bugg, jag är vittne till det och grafiken är inte allt i ett spel det bör dom flesta veta. Jag själv sänker grafiken för jag är ingen grafikb*g. Jag spelar för nöjet inte för hur det ska se ut. Detta med banor och fordon får man väl se senare hur det blir, men jag själv är då nöjd med spelet oavsett vad folk säger.

Förvånar mig inte tusen människor kommer skriva (ööh jävla fanboy håll dig borta här ifrån!)
Fast då måste jag påpeka då är alla fanboys för ni gillar säkert något spel som inte fungerar helt som det ska och ni gillar det i alla fall och då ställer er i en försvarsställning mot andra som kastar skit på er, ingen jäkla skillnad alls men ni verkar tycka det. Väx upp ni beter er som småglin

Du måste också skilja på vad som är buggar och vad som är features. Att spel har buggar är tyvärr inget ovanligt nu för tiden men WarZ verkade ha lyckats samla på sig ett helt klart högre antal och värre än snitt-titeln. Det är heller inte buggarna som direkt gör dem till lögnare och det de gjorde till falsk marknadsföring utan det är det de lovade som inte fanns när spelet släpptes som gör dem till det.

Spelare per server finns det bevis för att det bara var 50 från början (kolla bara på videon med TotalBiscuit där framgår det tydligt; även om hans spelande i övrigt inte är lysande så syns det bara servrar med 50 som gräns). Kanske är det höjt nu efter allt härj som blev.

Du verkar bli desperat och famla efter grässtrån nu när argumenten börjar ta slut och kallar mig för ett smågli ? Först är jag inkompetent och pryd för att jag inte skrivit vad spelet har för problem och när jag svarar blir jag ett smågli i stället ? Vad hjälper det om jag är (eller beter mig som) ett smågli eller inte, fakta kvarstår att spelet höll så låg standard och saknade så pass många utlovade funktioner att många blev arga att de inte fick vad de betalat för och Valve valde att ge pengarna tillbaka till de som ville ha det. Som jag ser det är det den bästa (och egentligen den enda rätta, imho) lösningen för då kan de som fick vad de ville ha fortsätta spela och de som känner sig lurade kan hitta på något annat.

Jag kan nog säkert vara fanboy-aktig någon gång emellanåt, även om jag försöker att låta bli, men att försvara ett spel eller dess utvecklare för deras buggar eller lögner är att ta fanboy till nya höjder. Försvara val av design, story, tema, mekanik, spelmotor och dylikt det är vad jag anser att en fanboy är. Att försvara buggar och falsk marknadsföring ser jag mer som obetald (?) PR-person.


signatur

A casual stroll through a lunatic asylum shows that faith does not prove anything. -- Friedrich Nietzsche

Youtuber
Skrivet av Zlither:

Ja ta reda på fakta inne du vet något,

Say WHAT?!


signatur

YouTube:
Spel: http://www.youtube.com/dualdgamingextra 150 000 prenumeranter
Mat & Trams: https://www.youtube.com/ingakonstigheter 40 000 prenumeranter

Medlem
Skrivet av Parzec:
Skrivet av Zlither:

100 spelare är det visst, sist jag spelade var för någon dag se och vi var närmare 90 pers då på varje server jag spelade. Klaner går att skapa men grupper vet jag inget om, men du måste kört minst tror jag 20 timmar innan du kan göra en clan, tar skada av zombies genom att klättra upp någonstans är borta då det var en bugg, jag är vittne till det och grafiken är inte allt i ett spel det bör dom flesta veta. Jag själv sänker grafiken för jag är ingen grafikb*g. Jag spelar för nöjet inte för hur det ska se ut. Detta med banor och fordon får man väl se senare hur det blir, men jag själv är då nöjd med spelet oavsett vad folk säger.

Förvånar mig inte tusen människor kommer skriva (ööh jävla fanboy håll dig borta här ifrån!)
Fast då måste jag påpeka då är alla fanboys för ni gillar säkert något spel som inte fungerar helt som det ska och ni gillar det i alla fall och då ställer er i en försvarsställning mot andra som kastar skit på er, ingen jäkla skillnad alls men ni verkar tycka det. Väx upp ni beter er som småglin

Du måste också skilja på vad som är buggar och vad som är features. Att spel har buggar är tyvärr inget ovanligt nu för tiden men WarZ verkade ha lyckats samla på sig ett helt klart högre antal och värre än snitt-titeln. Det är heller inte buggarna som direkt gör dem till lögnare och det de gjorde till falsk marknadsföring utan det är det de lovade som inte fanns när spelet släpptes som gör dem till det.

Spelare per server finns det bevis för att det bara var 50 från början (kolla bara på videon med TotalBiscuit där framgår det tydligt; även om hans spelande i övrigt inte är lysande så syns det bara servrar med 50 som gräns). Kanske är det höjt nu efter allt härj som blev.

Du verkar bli desperat och famla efter grässtrån nu när argumenten börjar ta slut och kallar mig för ett smågli ? Först är jag inkompetent och pryd för att jag inte skrivit vad spelet har för problem och när jag svarar blir jag ett smågli i stället ? Vad hjälper det om jag är (eller beter mig som) ett smågli eller inte, fakta kvarstår att spelet höll så låg standard och saknade så pass många utlovade funktioner att många blev arga att de inte fick vad de betalat för och Valve valde att ge pengarna tillbaka till de som ville ha det. Som jag ser det är det den bästa (och egentligen den enda rätta, imho) lösningen för då kan de som fick vad de ville ha fortsätta spela och de som känner sig lurade kan hitta på något annat.

Jag kan nog säkert vara fanboy-aktig någon gång emellanåt, även om jag försöker att låta bli, men att försvara ett spel eller dess utvecklare för deras buggar eller lögner är att ta fanboy till nya höjder. Försvara val av design, story, tema, mekanik, spelmotor och dylikt det är vad jag anser att en fanboy är. Att försvara buggar och falsk marknadsföring ser jag mer som obetald (?) PR-person.

Ja i början ja, men nu syftar jag på nu för tiden. Då är det nästan 100 pers på varje server. Man kan inte blicka tillbaka på hur spelet var förr helt och hållet, det förbättras med även om det tar jäkla lång tid mellan gångerna, och jag vet skillnad på buggar och feutures men att dom kunde döda en även fast man klättrat upp någonstans var en bugg som är bortplockad.

Och nej jag kallade inte dig småglin, jag sa till alla runt om som säkerligen inte tål att jag skrev som jag gjorde, men vill du ta åt dig att allt var endast riktat mot dig så sure, men då kan du bara skylla på dig själv att du inte kan läsa noggrant. Jag skyddar endast då jag tycker folket går över gränsen, ja jag har säkerligen gått över gränsen en hel del med, men jag har lite mer att säga gällande detta lir än många här som inte ens prövat det utan bara läst en massa på internet av nyblivna dayZ spelare som kastar skit innan dom ens vet något.

Så kan säga igen nej jag är inte desperat och kan upprepa det igen om du vill?
Jag säger bara min åsikt sedan självklart blir jag spydig när andra börjar bli uppkäftiga, det var så det hela började när folk inte kan resonera normalt utan att bli som en 12 åring framför datorn i chattrum och dylikt, självklart blir jag less och inte orkar vara något sånär trevlig längre.

Nu får du säga vad du själv vill jag orkar inte bry mig, jag tänker då i alla fall njuta av WarZ sedan får dessa som hatar att jag ens spelar det gråta bäst dom vill och du får väl tro jag riktar allt mot dig hädanefter med också, var så god anmäl mig

Medlem
Skrivet av figgehn:
Skrivet av Zlither:

Ja ta reda på fakta inne du vet något,

Say WHAT?!

Du visar redan vilken patetisk människa du är

Medlem
Skrivet av Zlither:
Skrivet av Parzec:
Skrivet av Zlither:

Självklart ställer man sig i en försvarsställning för att dom beter sig som dom gör, sedan att dom kommer och kallar en fanboy för inget är patetiskt av dom, visst har dom som gjort spelet kanske lurat folk men jag säger som en annan en bit över dig.

Jag vet inte anledningen till att andra har kallat dig fanboy men min anledning är i alla fall ganska väl summerad i ditt eget inlägg jag citerat en del av här. Hur du ens kan tänka tanken att skriva att de kanske lurat sina kunder när det helt uppenbart har gjort det så till den grad att till och med att Valve valde att sluta sälja det kan inte grunda sig i något annat.

Att gilla spelet är helt okej tycker jag, alla kan inte tycka som samma saker, men att försöka släta över det hela som om inget dåligt kanske har hänt tycker jag är mindre okej.

För tycker på ett sätt att dom inte lurat sina kunder men kanske på något sätt. Men jag anser att fortfarande finns värre utvecklare som verkligen lurat kunderna sina även om dessa sjunker lika lågt, jag var fullt medveten om att jag köpte spelet i alpha sedan gick det över till beta. Sen om det nu gått ur beta eller ej skiter jag fullständigt i jag går bara efter vad jag läst och säger mina egna åsikter. Därav folket kallar mig fanboy om man gör en lång historia kort.

Men på ett sätt förstår jag inte riktigt hur denna karl ha lurat sina kunder, man får bara läsa och höra at han gör si och så. Är det för man kan köpa saker i spelet ? Well det visste jag då redan om, och vet då att man kan hitta exakt samma saker ifall man inte betalar och bara söker runt.

Eller vad är det frågan om? Om någon kan komma med ett mer specifikt svar så bli jag nöjd, men ingen har ens orkat lägga ner tid på det utan dom ger sig bara på hans ursäkt till alla, och sedan skriver en massa annat så ens hjärna endast vill fatta eld för dom är för inkompetenta för att ens ge ett svar. Man ska inte behöva be om vettiga svar. Eller ska allt vara i gåtor för att folk är pryda för att ens förklara?

Vad är det som är så svårt att förstå?

WarZ är en SCAM och man behöver inte vara en raketforskare för att se detta. Och nej, det handlar inte om att detta kan "anses" som falsk marknadsföring, det ÄR falsk marknadsföring och det är olagligt.

Fattar inte heller varför du hela tiden drar upp andra utvecklare som är "värre" då detta inte alls är relevant för denna situation. Om någon annan utvecklare beter sig på samma sätt så är det SJÄLVKLART lika förkastligt, men nu handlar det om WarZ och om du vill diskutera dessa andra utvecklare så får du väl starta en egen tråd om dessa, vilket inte borde vara något problem eftersom du uppenbarligen har konkreta exempel på vilka de är, vad de gjort och att de gjort "värre" saker än denna utvecklare.

Hur som helst, då du verkar ha svårt att förstå och ta in fakta kring detta, så föreslår jag att du tittar på följande video, som täcker en hel del av felaktigheterna kring WarZ upplägget:

http://www.youtube.com/watch?v=ul8r5HN6k98

En någorlunda kritiskt och självständigt tänkande individ inser att detta är hel förkastligt, olagligt och att en utvecklare som denna inte alls hör hemma i spelbranschen.

Tyvärr är det så enkelt att alla som stödjer spelet följdaktligen även stödjer utvecklaren, vilket i sin tur betyder att dessa personer (dig själv inräknat) ger denne möjlighet att fortsätta sin scamming och lura andra.

Även om såna som du inte direkt lurar folk på pengar, så hjälper du indirekt en oseriös utvecklare att lura till sig andra människors på ett högst bedrägligt sätt och på helt oriktiga grunder, vilket gör även ditt beteende helt förkastligt.

Du verkar dock inte förstå detta. Om det berör på inskränkthet eller bristande omdöme vet jag inte, men det faktum att du ens försöker försvara denna skitstövel till utvecklare, är illa nog.

Så, ni som försvarar detta spel, ger i princip ert stöd för en lurendrejare. Ni kan ju själva ta er en funderare på vad detta faktum gör er till...men frågan är väl om ni ens har förmåga att tänka så långt, då ni bara verkar bry er om att ni i er egen lilla bubbla tycker att spelet är "kul" utan någon som helst tanke på rådande omständigheter.

Själv tycker jag att vi som gamers, har ett ansvar att TA AVSTÅND från denna typ av uppenbart bedrägliga utvecklare och på så sätt se till att andra gamers inte blir utnyttjade på detta sätt.

Men jag antar att det är det som är den verkliga skillnaden mellan mig och er, då ni som sagt bara verkar förmå att tänka på ert eget bästa och helt skita i att andra blir lurade.

SE

Youtuber
Skrivet av Zlither:
Skrivet av figgehn:
Skrivet av Zlither:

Ja ta reda på fakta inne du vet något,

Say WHAT?!

Du visar redan vilken patetisk människa du är

Patetisk? För att jag inte förstår vad du skriver?
Skriv så man förstår istället. Man kan ju nästan tro att du sitter där arg som en riktig fanboy bakom tangentbordet...


signatur

YouTube:
Spel: http://www.youtube.com/dualdgamingextra 150 000 prenumeranter
Mat & Trams: https://www.youtube.com/ingakonstigheter 40 000 prenumeranter

Skriv svar