[SKUG], [SKeS] E-Sport Community

Medlem
[SKUG], [SKeS] E-Sport Community

Vi expanderar från att ha börjat med bf3 och tacklat av den delen med god framgång för att inte tala om det som kommer hända inom den delen inom kort så har vi nu bestämt oss för att expandera.... Från att vara en bf3 klan till att bli en community.

Vi söker nu en massa olika spelare för att bygga upp lag inom diverse spel... Sponsorer har vi ett par stycken och ännu fler på gång in. Servrar till alla spelen kommer fixxas och förhandlas med just nu. Vi har redan värvat in ett DOTA 2 lag som kommer börja köra esl inom några dagar här. Vi kommer att köra alla möjliga spel så häng inte upp er på just shooter spel. Cs.go lag är väl den stora delen som vi jobbar hårdast med att få in just nu. Vi har redan ett black ops 2 lag på gång in men det kommer att behövas mer folk till andra delar också. Bf3 är det inte heller stopp på så dom som är sugna där är också välkommna.

Så vill du / ni spela seriöst klanspel i diverse spel eller bara vara med i en shysst community kika in på våran hemsida.. Och skicka iväg en application..

skuugen-esports.se

Kan ju bara slänga in ligan på våran bf3 del där vi gjort stora framgångar väldigt snabbt. i Denna serien ligger vi 3,a och 14...
http://www.esl.eu/eu/bf3/squadrush/4on4/ladder/
Nordicleague vann vi förra season 3, div 3 obesegrade...
www.nordicleague.se

Välkommna

1
Skriv svar