Månadens Darwin Award går till...

Medlem
Månadens Darwin Award går till...

...idioten som stack ut huvvet genom takluckan på en buss innan en bro.

Grattis!

Skrivet av DN.se:

En 15-årig fransk skolelev dog i dag i en tragisk bussolycka i Norge. Olyckan inträffade när pojken stack ut huvudet genom bussens taklucka.

Pojken, som tillsammans med sina klasskamrater åkte buss på väg till en skolutflykt, stack ut huvudet genom takluckan samtidigt som bussen passerade en bro.

Källa

Skrivet av Dagbladet.no:

- De kjørte en toetasjes buss. Fra veien opp til overgangen var det en klaring på 4 meter og 40 centimeter. Bussen hadde en fart på cirka 70 kilometer i timen, bekrefter operasjonsleder Tom Midthaug i Vestoppland politidistrikt overfor Dagbladet.

Källa

Alltså allvarligt. Inte bara att han var puckad nog att göra en sådan sak, han hade dessutom hela 40 cm mellan bussen och bron. Hur fan lyckdes han?


signatur

Time flies like an arrow, fruit flies like bananas.

We judge ourselves by our intentions and others by their behaviour.

Medlem

Hela grejen känns ganska osmaklig. Killen var 15 år, tänkte förmodligen inte innan han stoppade ut huvudet och fick sätta livet till, du har säkerligen gjort liknande saker när du var 15 år som inte fick lika grava konsekvenser. Det är ingen anledning att kalla honom för idiot och pucko på random forum.

Medlem

Är man 15 så borde man veta bättre. Speciellt när man hela tiden matas med "inga armar, ben eller andra kroppsdelar utanför fordonet" på tivoli eller andra attraktioner. Det finns en anledning till att folk säger det, vilket han nu fick erfara på den hårda vägen.

Sedan som sagt, det var 40 cm mellan bussen och bron, vilket betyder att det inte bara var "sticka upp huvudet lite och kolla/känna fläkten/vadnuhantänktegöra".


signatur

Time flies like an arrow, fruit flies like bananas.

We judge ourselves by our intentions and others by their behaviour.

Medlem

Tycker historian snarare är sorglig. Kan tänkas att det var en "dare" eller liknande. Som Frazier sade, Osmakligt. Ideen kan vara kul men inte just det här exemplet.

1
Skriv svar