EA: "Stabilare släpp för SimCity i Europa"

Medlem

Your server is experiencing very high volume.....

Funderar över ordevalet "your server". Är det möjligen MIG det är fel på. Är det kanske faktiskt JAG som valt FEL server.

Sen undrar man vilket pucko som tyckte att 19 minuter var lagom tid för att försöka ansluta på nytt. 20 minuter lät förmodligen som för lång tid?

Ja, inte tusan sitter jag och väntar i 20 minuter för att EVENTUELLT spela Sim City just idag.

Medlem
Skrivet av PcGamer:

http://www.gamechup.com/ea-refuses-to-refund-user-for-simcity...
EA kan verkligen det här med att gräva sin egna grav. Bra EA fortsätt så här så ska ni nog se att ni snart går samma väg som THQ.

Är det nån som faktiskt verifierat att det är en autentisk konversation med en supportperson på EA? Det känns cheesy som satan (och de flesta supportpersonerna på ett bolag av EAs storlek gör inte sådana språkmissar som sker i den konversationen), lite väl bra för att vara sant. (Och också den enda referensen många har till just detta - källkritik, frågetecken?)

Och vad är det för jämförelse med THQ? Ser ytterst få likheter dem emellan.

Dock inte sagt att EA dabbat sig rejält - personligen undrar jag precis som med allt detta "alltid online"-tjafs i spelbranschen när folk börjar bli skeptiska till det groteskt överhypade "molnet" som ska frälsa allt och alla.

Ge mig spel och programvaror (och relaterad data) som jag förfogar över på min egen utrustning - varför ska någon annan ha total makt över en produkt jag köpt, och allt som skapas av denna?


signatur

För övrigt anser jag att Tellus bör förstöras.

Medlem
Medlem

Det är nice att jag lyckades spela lite, sedan utkastad, kö 19 minuter, går in i spelet, ingen anslutning till server, kö i ytterligare 19 minuter

*edit* Amazon har temporärt otillgänglig-gjort(?) sim city

Medlem

För den som vill försöka göra något åt detta spektakel kan jag rekommendera att skriva under nedanstående upprop mot onlinekravet i Sim City.

Länk: https://www.change.org/petitions/electronic-arts-inc-remove-a...


signatur

Fractal Design Define 7 | Asus ROG Strix B550-F Gaming | Ryzen 7 5800X3D | Dark Rock Pro 4 |16GB G Skill DDR4 @ 3200Mhz | Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe | Asus Rog Strix RTX 3080 OC | Corsair RM750X | AW3423DW

Nintendo Switch Oled TotK-edition | Playstation 5 SE | PSVR2 | LG OLED B9 65''

Inaktiv

Till er som tagit del av all kritik mot lanseringen men ÄNDÅ väljer att ge bort era surt förvärvade slantar - varför gör ni det? Jag är nyfiken för jag begriper det inte.

Inaktiv
Skrivet av Waliant:

För den som vill försöka göra något åt detta spektakel kan jag rekommendera att skriva under nedanstående upprop mot onlinekravet i Sim City.

Länk: https://www.change.org/petitions/electronic-arts-inc-remove-a...

Det man även borde slänga i nyllet på EA är en poll som säger hur många som avstår från köp pga deras metoder/attityd.

Skriv svar