Dice: "Folk vill ha singleplayer i Battlefield 4"

Robot
Dice: "Folk vill ha singleplayer i Battlefield 4"
Medlem

Jag uppskattade singleplayerdelen i Battlefield 3 och tyckte faktiskt att den var över förväntan, framför allt med tanke på hur den skrevs ned av media. Jag skulle nog inte köpa ett Battlefield 4 om det saknade ett singleplayer, då skulle jag hänga kvar i BF3's multiplayer.


signatur

En av två halvor i spelpodden Gejma. 🎮

Medlem
Dice: "Folk vill ha singleplayer i Battlefield 4"

Jag ser fram emot kampanjen lika mycket som jag gjorde i 3an. Jag installerade spelet och körde sedan exklusivt multiplayer.

Ser inte hur 4an kommer ändra detta.

Medlem

Det är klart man vill? Handlar ju om mervärde. Även om man bara lägger 6h i någon form av kampanj bidrar det till mitt samlade intryck av ett spel (även med 150h+ i multiplayer).


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Medlem

Föredrog coop över Singleplayer.
Har alltid gillat Singleplayer delarna oavsett spel men har aldrig sett Battlefield serien som ett singleplayer spel, det kommer troligtvis aldrig bli det heller.

Inaktiv

Jag spelar aldrig multiplayer alls så ja, jag ser fram emot single player. Tyvärr så lär skiten kräva Origin så jag kommer inte köpa det.

Medlem

Nej, folk vill ha en välgjord och genomtänkt multiplayer-del. I BF3 så var både singleplayer och multiplayer väldigt mediokert.

Medlem

I BF3 är det jävligt snyggt men det är så opolerat!

Klippet vi fick se från BF4 var ju så jävla illa, så ologiskt!
Varför i helvete ska de ta sig till taket på byggnaden för att komma med helikoptern?
Den där jeepen som får syn på dom och börjar peppra.
Fan skrämmande dåligt.
Sen alla jävla "Press space to open door" och liknande, asså?!?!?!


signatur

ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

Medlem
Skrivet av anon_98854:

Jag spelar aldrig multiplayer alls så ja, jag ser fram emot single player. Tyvärr så lär skiten kräva Origin så jag kommer inte köpa det.

Lär?


signatur

Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Medlem

Single player i Battlefield brukade vara lite som att spela multiplayer med bots. Samma arenor som i MP, bara lite längre. Dock tycker jag BF3 ändrade detta med en kampanj över förväntan.

Medlem

reta mig för all del, jag vill ha mer singleplayer också!

Älskade faktist bf3 singleplayer.

Medlem

Ett starkt njaaaeee från mig.

Är SP-kampanjen lika medioker som i 3:an så avstår jag gärna den, greppade mig inte någonstans._
Okej, pansarvagnsdelen gjorde (han med leksaksdinosaurien) men resten var inte nått man direkt kände sig "träffad" av.


signatur

"Do Protons have mass?
I didn't even know they're catholic.." - Andy, Fallout 3

Medlem

Ja, det är singleplayer vi vill ha....inte nåt annat än modernt krig utan det är avsaknaden av ett bra singleplayer...
Så vitt jag vet så lägger väl 95% av alla som spelat ett Battlefield spel det på MP delen. Sluta säg vad vi vill ha och ge oss det VI säger vi vill ha. Battlefield 1942 ingen SP, Battlefied 2 ingen SP, 2142 ingen osv, och jag la fan över 2 år på BF1942 med Desert Combat och Forgotten Hope inräknat. Och uppföljarna minst 100h+.
Vi skiter i singleplayer (i alla fall jag) det var först efter att CoD kom ut och några jäkla recensenter gnällde på att BF inte hade nån SP men CoD hade så var den här visan igång, för fan sluta vara som alla andra och gör er egna grej. Det var ju det som gjorde BF spelen så bra i MP, mer tid och energi las ju där

Medlem

Tycker om singleplayer faktiskt, men ljug inte om den som i 3;an, där sa ni att den är upp till 12 timmar lång... men det visade sig vara 4 timmar normal spelhastighet

Medlem

Att se ett Battlefield med riktigt stark singleplayer skulle vara trevligt för en PC spelare som mig. Men jag skulle inte sakna singleplayer om de skippade den helt. Battlefield serien tycker jag passar bättre som ett multiplayer exklusiva spel.

Om de släpper två Battlefield spel, ett för multi- och ett för singleplayer, och säljer dem som fulländande spel istället för ett spel som är en mesig blandning av allt. Skulle vilja se detta hända.

Medlem

Det folk aldrig tänker på, är att SinglePlayer vill has mer än de flesta påstår. Detta pga det faktum att man självklart inte spenderar lika mycket tid i SP som man gör i MP. Det innebär inte att folk inte vill ha SP.

Frågan på battlelog t.ex "Vilket ser du fram emot mest? MP eller SP?". MP vinner såklart med typ 95%. Men det är väl klart?

MP är det man kommer spendera mest tid i, men det innebär inte att SP är oönskad. Jag vill ha båda, och tyckte BF3's kampanj var mycket trevlig.

Pholiage, bara för att tidigare spel inte hade SP, innebär inte det att man inte ska ha det nu. Jag är övertygad om att ifall Dice hade haft resurserna och tiden då, så hade de gjort en SP även då. MP lider inte av en SP-produktion, tvärt emot vad folk verkar tro.

Material, kod osv görs för multiplayer, och används sedan för att göra ett "demo" av dessa funktioner och material i SP. Det är inget konstigt.


signatur

Motivator's Lifestyle. Athletic Martyr. Build your own foundation.

Medlem

Vilket jädra korkat påstående??

Vad är det dom inte förstår?

Ge oss ett väl fungerande MP med tillhörande specmode, recorder mm.mm så det blir competitive för "gamers" som ändå har hoppats i så många år nu att dom ska lära sig och göra rätt!!

Vaa faaan var det där för jävla påstående!!

Medlem

Men vem avgör om de gör rätt? Det är deras vision och deras produkt. Sen vilken grund det finns till påståendet kan man väl diskutera, men vad jag har sett så uppskattade de flesta BF3's kampanj.

Det kanske är så enkelt att de inte vill göra spelet competitive. Företagens visioner och planer matchar sällan spelarnas.


signatur

Motivator's Lifestyle. Athletic Martyr. Build your own foundation.

Medlem

Vet inte om man kan räkna människor som spelar fps på konsol till gruppen "folk".

Hävdar bestämt att ovanstående påstående är tämligen felaktigt..

Medlem

COD here we come!

Medlem

Fast nej, struntar blankt i SP. Skitsnack rent ut sagt.


signatur

XBL: facingdeath88 - Gears of War 3 & Battlefield 3

Medlem

Klart folk vill ha saker och ting men om dom inte kan göra det bra så är det inte någon ide att göra det alls.

Men sen är det ju att det folket knappast är kräsna så.. ja det säger väl allt.

Medlem

Battlefield har helt enkelt valt CoD-stigen mot pengarnas förlovade land.
Detta är ett exempel vad som händer med ett företag när de slås av verklighetens och kommersens kalla händer. Visst, De kommer antagligen polera singleplayerkampen - jämfört med BF3 - samtidigt som de gör en likadan, lite småpolerad multiplayer för att tjäna lite bättre metacritic-siffror och fler sålda exemplar, vilket i slutändan leder till mer pengar. Dessa pengar kommer att användas till att göda DICE och EA's feta business-magar.

All respekt till deras vision om att pressa prestanda och grafik till nya höjder, men när en serie som BF - vilket är multiplayer i själ ock kropp - visas upp med singleplayer främst i åtanke, är det ännu en ''CoD-kopia'' att slänga i högen.

Tänk om allt krut lagts på multiplayer? Vid skulle få en bättre, specialiserad upplevelse och slippa alla dessa ströspelare (ursäkta elitismen) som köper spelet för singleplayer-kampanjen.

En kreativ process vars främsta uppgift är att tjäna pengar. DICE är inte längre ett gäng spelmakare - de är ett fullfjädrat, kommersiellt maskineri.

Medlem

Tycker sp i 3an var rätt så reko, fastän kort. Ser fram emot 4ans, synd att den lär vara så jävla scriptad /=

Medlem

näh skippa det tack, lägg krut på Mp och e-sport stöd ist tack! ....

phi
Medlem

För min del så får Dice mer än gärna skrota deras generiska skit till singleplayer och lägga all tid och energi på multiplayer.

Medlem

Jag har aldrig fått en dum kommentar när jag sagt att jag gillar kampanjerna i Battlefield serien, känner ingen som är rädd för att erkänna att dom vill ha kampanj i BF3...

Stuntprat


signatur

Game long and prosper

Medlem

Skulle dom lägga tiden som använts till Singleplayerdelen på Multiplayerdelen istället skulle jag bli glad.

Medlem

Nej Dice!!!!
Har aldrig velat och kommer aldrig vilja ha.
Låt Cod hålla sig till Singelplayer och lägg istället allt krut
på multiplayer. Precis så som ni började serien.

Jag vill ha singleplayer men då ska den vara bra.

Skriv svar