SteamWorld Dig: nytt "hardcore mining adventure"-spel från Image & Form till Nintendo 3Ds eShop

Medlem
SteamWorld Dig: nytt "hardcore mining adventure"-spel från Image & Form till Nintendo 3Ds eShop

Hej allihop!

Vi på Image & Form tänkte att det var dags att visa lite grann om vårt 3DS-spel SteamWorld Dig, som kommer väldigt snart. Vi har haft flyt med att få en hel del press på Nintendo LIfe, Kotaku, Pocket Gamer med flera, och nu tänkte jag skriva lite om det här på Guds eget språk: svenska. Hoppas ni blir nyfikna, och kommentera gärna - vi svarar så snabbt vi kan! Besök och gilla gärna FB-sidan, länk längst ner. Nu, on to the goodies:

PRESS RELEASE

Lugn, det här är de snälla killarna...

I SteamWorld Dig, Image & Forms kommande gruvgrävarspel för Nintendo 3DS, är ångdrivna robotar hjältarna.

Vi har hunnit fram till slutet av 1800-talet, och mänskligheten har lyckats spränga sig själva i luften. De som är kvar för en hopplös tillvaro under jord, och ångdrivna robotar har tagit över Vilda Västern. Ett skräckscenario? Nej, men det utgör fonden i SteamWorld Dig, det nya spelet till Nintendo 3DS eShop från göteborgsstudion Image & Form. Och var inte orolig: robotarna är genomhyggliga. Och du är en av dem.

Din karaktär är hjälten Rusty - en ensamvarg (eller snarare en ångdriven ensam-cowbot) som anländer till en gammal gruvby där tiderna är tuffa. Och medan du gräver dig ner genom den torra marken på jakt efter rikedomar som ska få bybefolkningen på fötter, vaknar en uråldrig ondska någonstans i djupet...

SteamWorld Dig är ett plattformsgruvgrävaräventyr (!) som släpps till Nintendo 3DS eShop™ i mitten av 2013. Du gräver tunnlar, samlar och säljer sällsynta mineraler för att skaffa bättre utrustning, medan du tar dig an de otäcka överraskningar underjorden bjuder på.

För mer info, besök hemsidan för SteamWorld Dig:
http://www.steamworldgames.com/dig

PRESS KIT: http://www.steamworldgames.com/dig/files/presskit.zip
BESÖK OSS PÅ http://www.steamworldgames.com/dig
FÖLJ OSS PÅ http://www.twitter.com/imageform
GILLA OSS PÅ http://www.facebook.com/steamworlddig

Medlem

Det ser onekligen väldigt charmigt ut på bilderna. Hade väldigt gärna sett en ingame-video dock då bilderna bara kan säga så mycket.

*Edit

Hittade lite gameplay you YouTube och nu vill jag spela spelet! Blir nog ett köpt när det kommer ut!

*/Edit

/ LordDaimos

1
Skriv svar