Sony flörtar med Notch

Medlem

Sweet grej.

Synd att den inte var gjord i rent guld bara..


signatur

Motivator's Lifestyle. Athletic Martyr. Build your own foundation.

Medlem

Ps One, the all-in-one console, it has games and well... Games...

Skrivet av KoP:
Skrivet av mangethegamer:

Så sony har gått och blivit "good guys" nu?
Riktigt härligt att de vill satsa mer på inde-spel, speciellt då det är nästan bara sådana spel jag lirar nu för tiden.

Du är välkommen att skrota och rota bland alla 2924 indietitlar som finns på Xbox live i skrivandes stund. Okej.. 60-65% är väl junk.. men det finns mååånga guldkorn. Dessutom lär dom inte följa med till Xbox One. :S

Man kunde önskat betydligt mer kärlek till indiespelen från MS i den nuvarande generationen. inte ens XBLA (dvs inte XBLIG) fungerar någe vidare när det kommer till att sortera och fronta bra spel på ett vettigt sätt. Lyckas man inte komma med bland den handfull spel som varje år marknadsförs av konsolltillverkarna, så är utvecklingen av spelet i princip en garanterad förlustaffär. 85-90 i snittbetyg hjälper inte, spelen försvinner in mängden.
Synd att uppmärksamhet runt bra spel ska handla så mycket om marknadsföring. För marknadsföringspengar är ju inget som några indieutvecklare sitter på....

Medlem
Skrivet av Luciphear:
Skrivet av marcus8958:

Tänk va coolt med Minecraft till PS4 och så med allt PC versionen har fast med mycket bättre effekter i form av bättre renderare, raytracing, ljuseffekter och fullt stöd för 3D tv.

Hahaha, för att PC inte kan hantera det? Säkert inte så du menade dock, lät bara lustigt.

Tror inte vi ska förvänta oss något.

PC klarar nog av det utan problem men om det nu ska göras till PS4 så måste dom ändå göra om spelet och göra en ny spelmotor som inte är kodad i java.


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

12
Skriv svar