Microsoft körde Xbox One-spel på PC under E3

Medlem
Skrivet av Ecodot:
Skrivet av Sergey:

Inte ens Microsoft använder Windows 8...

SERGEY!! : D
Världen är liten!

Ja men se där ^^


signatur

Life is too short to remove USB safely.

Medlem
Skrivet av spritarn:
Skrivet av Sethernis:
Skrivet av spritarn:
Skrivet av Sethernis:

Svårt att inte njuta av Microsofts död.
De var oligarker(eller snarare monopolister) under 1990-talet och en stor del av 2000-talet.

Tyvärr står Xbox-verksamheten för typ 1/60 del av deras total inkomster, men floppen med Win 8, WP ect gör att Bill Gates äntligen kan demaskeras som en medioker oligark som tog strypgrepp kring marknaden men inte kom med någon innovation. Företaget speglar hans karaktär.

För övrigt stor och poetisk rättvisa att Linux-baserade Android skördar så stora framgångar.

Det blir ganska löjligt när du gör anspråk på att veta ett jävla dugg om ett företag som Microsoft för att sedan i samma veva försöka lasta skulden på Bill Gates som har slutat arbeta med Microsoft sedan länge tillbaka.

Det var över ett decennium sedan han arbetade som VD och 2008 slutade han arbeta heltid.

Eller ska vi skylla snedsteg från Apples support på Steve Jobs om det hände förra veckan också? Är det relevant kritik?

Jösses

MS Fanboy i sikte! Jag vet nog mer om Microsofts inkomstfördelning än du vet, thankyouverymuch.

Dessutom, Bill Gates har inte slutat på företaget och är definitivt involverad med vad som händer även om han är ordförande och inte VD. Tror du du sitter inne med någon typ av revolutionär info? Alla vet redan detta.

Microsoft är format efter honom, människorna han valde att befordra och kulturen sätter sig efter grundaren. Apple var (och var) innovativt eftersom det var den kulturen Jobs förde med sig. (De som klagar på bristen på innovation inom mobildelen bör komma ihåg att alla industrier mognar, så även mobilmarknaden).

Microsoft är ett företag som byggdes som ett monopol, där det var viktigare att tjäna pengar och krossa motståndet än att komma med nya idéer. Bill Gates är i högsta grad ansvarig för den kulturen eftersom han tog de viktigaste besluten. Dessutom är han fortfarande involverad i företaget även om han sysslar med annat.

Han har t.ex. i sin senaste intervju talat länge om framtiden med datorer, han attackerade iPad och försökte försvara Surface med mycket annat.
Han är långt ifrån bortkopplad från företaget även om han inte är inblandad i detaljerna. Dessutom är det han som mer eller mindre bestämmer vem som blir VD. Skulle han vilja sparka Ballmer så skulle han ha gjort det. Men han gör inte det av den enkla anledningen att han håller med Ballmer.

Varför är det här så svårt för din tröga hjärna att förstå?
Snoriga och halvpantade fanboys är så roande.
Läs på nästa gång, pojke.

Baserat på din argumentationsstil och fullständiga brist i insikt kring hur ett företag fungerar så antar jag att du är i gymnasieåldern, vilket är den enda rimliga förklaringen jag ser.

Jag kan tipsa dig om att läsa relevanta kurser på högskolan (företagsekonomi, företagsledning och dylikt) samt att söka arbete ovanför "golvet" så ska du se hur verkligheten ser ut.

Det är ingen ide att ens börja försöka diskutera med någon som aldrig har arbetat ovanför golvet eller har den minsta kunskap om hur företag fungerar.

Microsoft som globalt företag med tiotusentals medarbetare, hela deras företagskultur är formad och skräddarsydd efter en ondskefull mans minsta önskan? Begriper du hur långt ifrån verkligheten du är? Vet du något om hur företagskultur formas och uppstår överhuvudtaget?

Jag tror ärligt talat att du har stött på lite häftiga buzzwords typ "inkomstfördelning" (vad i helvete nu det ska betyda, förklara gärna för en som har dubbelexamen i ekonomi men lyckats missa den detaljen) och väljer att bara kasta orden ur dig vid väl valda tillfällen.

Fortsätt diskutera på internet men lägg ner argumentationsstilen och välj dina strider efter kompetens.

Du är pinsam och tragisk, spritan. Ge upp när du blir krossad.

Skriv svar