Problem med installation

Inaktiv
Problem med installation

Tjenare, jag har problem med att installera mitt age of conan, jag kommer förbi som första rutorna med licens och sådanty pch sedan andra fönstret med installation så fryser datorn sig, den tar sig inte vidare. vad ska jag göra ?

Medlem

Mitt aoe slog ut hela datorn vid installation så till slut fick jag kopiera hela rasket till disk och köra installationen därifrån.
Det var tom så dvd:n inte fanns vid en av uppstarterna och den har aldrig någonsin krånglat förut. Sug på den ni

Inaktiv

installationen lägger av när man installerar RDB filerna, mer exact på 10.rdbdata så lägger den av helt och hållet och min dator fryser, men jag ska testa på ditt sätt och se om det funkar

Gen
Medlem

Är det bara så med Conan? Annars kan det ju va något fel på din DVD-spelare.

Inaktiv

Ja bara age of conan, det är även så att det funkar om man kopierar ifrån skivan till disken och installerar så men! det säger att det är en fil som saknas och att man ska installera om spelet, nu dycker samma iriterand jävla problem upp en gång till! datorn fryser på RDB filerna, vad fan ska jag göra ?!

Inaktiv

tror ni man kan ringa den tekniska suporten och begära att dom skikar en en fungerande installations fil via e-mail ?! för snart så åker skiten ut i soporna, så jävla arg blir man , har försökt hela jävla morgonen men det funkar ju inte!

Inaktiv

vad är problemet ?! jag kunde installera det igår men det rekomenderade mig att ominstallera spelet då en fil saknades i installationen, så jag av installerade spelet och har försökt 8 ggr i dag att installera det men det funkar ej, det går inte att installera RDBdata filerna, kan någon hjälpa mig eller ska jag åka till GBG och lämna tillbaks spelet ? jag vill ha spelet men det krånglar så förbanat att jag inte har orken längre

1
Skriv svar