Sidor om pcspel?

Inaktiv
Sidor om pcspel?

Hej på er!

Tänkte höra om nån/några här kan rekommendera nån sida om pc-spel? FZ.se är min goto-sida om spel i allmänhet, men då jag bara spelar på pc kan det vara lite tunt på nyheter ibland. FZ är i alla fall i min mening mer konsol-relaterad nuförtiden. Inte alls konstigt förvisso sett till marknad etc.

Så, jag har ett antal sidor jag gillar.

pcgamer.com, joystiq.com/pc och så Force- och Total Halibuts youtube-streams.

Har ni några fler idéer? Annars, ha go sommar alla pc-spelare!


signatur

The world is not enough - the PC is!

Medlem

Förutom fz, finns också gamespot.com och ign.com.

På youtube så har jag bara hittat två personer som pratar spel i allmänhet som jag verkligen tycker är bra, och det är Total Biscuit och Angry Joe Show. Finns massivs med andra också, men inte hittat någon annan channel om spel i allmänhet på youtube som jag riktigt tyckt om. TB och Angry Joe tar fram konkreta fakta om spelen i första hand. Angry Joe gör det ju på ett roligt sätt med. Men många andra personer som visar upp spel på youtube är alldeles för fjantiga anser jag. Eller ja, Jesse Cox kan faktigt vara riktig roligt ibland, och det är väldigt oseriöst.

Medlem

Gamefront.com är i mitt tycke den absolut bästa pc-spelssidan, där är det pc och inget annat som gäller.

Dessutom är dom en av få sidor som vågar vara rejält kritiska mot spelstudios och utgivare när dom förtjänar det.


signatur

Skippy R.I.P. 17/7 2006

Min vanliga runda av gamingsites förutom FZ,
är RPS (Rockpapershotgun) som kan ha någon intressante artikler,
sen Co-optimus för alla platformer dock, men viser dom intressante Coop-spil som utgives.

Inaktiv

Stort tack för förslagen! Att Gamefront.com bara var pc visste jag inte. Har ni fler, gärna lite udda, så är det också tacksamt


signatur

The world is not enough - the PC is!

Inaktiv

Mina favvos, förutom FZ då:

RPS, en av de bättre sidorna, långa recensioner och ja allmänt bra artiklar om gaming, annorlunda och lite mer djupgående. Får väl kallas för "hardcore" bland gamingsidorna. Rekommenderas, uppdateras ständigt.

http://www.rockpapershotgun.com/

Sen har vi också sidan Spacesector, som mer riktar in sig på just strategi, och har en förkärlek till Xcom, Galactic Civ, Endless Space osv. Men har även lite andra nyheter och recenserar även spel som Fallen Enchantress osv. Uppdateras ett par gånger veckan, men alltid trevlig läsning.

http://www.spacesector.com/

Sista tipset är polygon, bra sida med iaf vad jag tycker seriösa recensioner (vet att det finns lite kontroverser bakom sidan tydligen) och stämmer iaf bra med min smak.
Varierande nyheter, minst sagt.

http://www.polygon.com/

På tuben har vi lite också:

Robbaz, skön norrlänning som spelar diverse spel, mycket trams, mycket kul.
http://www.youtube.com/robbaz

Totalbiscuit. Grymt seriös kanal som uppdateras jämt och ständigt, recenserar spel, snackar om allt som har med gaming att göra och har flera olika "program". Själv kollar jag alltid hans "WTF is *gamenamn*" innan jag köper något, långa detaljrika recensioner.

http://www.youtube.com/user/TotalHalibut

Bonus:
http://www.youtube.com/user/SmoothMcGroove

Smooth McGroove - acapella versioner av gamingsoundtracks, väldigt begåvad. Inga recensioner eller nyheter, bara musik min favvo: http://youtu.be/4qwKCQ4M2Nw

Inaktiv

Aresz! Tack för ett antal nya bookmarks!


signatur

The world is not enough - the PC is!

gnu
Medlem

neogaf som är det största spelforumet som finns, många devs postar där med.

Inaktiv

Hittade även Polygons sida.

http://www.polygon.com/windows

Har ni fler sidor?


signatur

The world is not enough - the PC is!

Medlem

Ta allt som Gamespot säger med ett saltberg. De sparkade en recensent som sågade ett spel som hade köpt reklamplats. Det säger en hel del om deras recensioner. Jag slutade läsa sidan helt efter det.


signatur

I drank what?

Inaktiv
Skrivet av Mirage:

Ta allt som Gamespot säger med ett saltberg. De sparkade en recensent som sågade ett spel som hade köpt reklamplats. Det säger en hel del om deras recensioner. Jag slutade läsa sidan helt efter det.

Visst det hade jag glömt, men slutade också att besöka sidan efter det. Måste förlorat en hel del läsare med sin girighet, med all rätt.

1
Skriv svar