What to play?

Medlem
What to play?

Satt mig vid datorn återigen på morgonen och tänkte spela något MMO till morgonkaffet. Har fyra att välja mellan, hade inte som helst lust att logga in i nått av dom. Det har varit svårt för min krets av vänner att slita mig från MMO's för att ge mig ut och prova andra spel och helt plötsligt har jag skapat en strak motvilja till dom. #Mass effect var det första spelet ut att ta mig bort från MMO.
Spelade iaf ut alla episoder av #The walking dead under återhämtningen efter operationen. Sjukt bra spel, tyvärr så laggade det på ps3. Störde de första episoderna rätt hårt. Men det lättade under de sista episoderna. Sparar på 400days ett tag till.
För att vidga mina vyer så ska dagen ägnas åt #Fallout 3, Får se om det är något som lockar eller inte. Annars har jag ju lite tips ifrån kommentarerna på mitt förra inlägg.
Wish me luck!

#blogg

Medlem
What to play?

"det på ps3" Så du har en ps3a?
Rekommenderar starkt The last of us eller uncharted serien då.

Annars om du vill ha något riktigt klassiskt.
Sjukt härligt spel som man spelade igenom flertalet gånger när man var yngre. Och spelet är fortfarande riktigt bra. Dock rätt daterad grafik ovbiously.

Som Plattforsm/äventyrsspel är det helt underbart.

http://www.youtube.com/watch?v=3hy6Kb_MAdo
http://www.gog.com/gamecard/little_big_adventure_2

Medlem

om du har en ps3 så finns det got om med exklusiva spel som du kan köra som the last of us som xermalk sa och många fler grymma spel

"Singularity" får du inte missa, grymt spel.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar