Inaktiv
Crysis på 360?

hej, jag bara undra om detta är sant eller falskt. för jag letade runt på nätet efter någåt roligt spel till i jul och så hittade jag Crysis under xbox360 alternativen
( http://www.gameshop.se/?start=0&page=description&ref=prisjakt... ) och jag skulle gärna vilja veta och det är sant eller falskt.!!!

mvh. deathmauler

Medlem

Hm, vad jag kommer ihåg så sa väl någon från Crytek att det kan komma till 360, men något nerbantad version av cryengine 2 då..

Medlem

Dom sa att dom inte hade några planer på det men att det kanske kunde komma. Det blir i en nedbantad version av ce2 för att 360 och ps3 har för lite minne..


signatur

Knasterband2 skrev:
Ungefär hur läskigt är det? Måste veta, för jag var nära på att bajsa på mig när jag försökte spela demot till AvP2

Medlem

Var väl tal om att de skulle bedömma frågan utefter försäljningsifforna på PC. Jag vet inte hur man ska ta det heller, med tanke på att det tycks sålt väldans mycket bättre här än där borta, som ju många utvecklare ser som primära marknaden.
Så just nu skulle jag, med min vaga höftning, gissa att vi som PC-anhängare får glädja oss åt denna exklusivitet en stund till.


signatur

'It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it' -Aristotéles

Medlem

Om Crysis skulle komma till 360 eller PS3 så blir det nog som med far cry att det blir en annan story och spelet kommer att heta Crysis: Predator


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem

Ja, och som tidigare sagt, det blir isåfall en bantad version då konsolerna inte har kraften att klara av det som den är nu.


signatur

"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

Inaktiv

tack så mkt för era svar..

Medlem

Haha, samma återförsäljare som hade Diablo 3 att boka.

http://www.gameshop.se/?id=38485&format=&catID=9&page=descrip...

Jag kommer då aldrig att beställa ett enda spel av den siten. XD

1
Skriv svar