Konstig bug i Half Life 2 kapitel 10 Entanglement

Medlem
Konstig bug i Half Life 2 kapitel 10 Entanglement

Felet i spelet gör så jag inte kan komma vidare. Jättekul då det är enda spelet jag tycker är bra till min nyinköpta Oculus Rift [http://www.oculusvr.com/].

Man ska röja lite skräp för att kunna öppna en dörr och ge sig vidare ner för en trappa. Men dörren öppnas inte. Har försökt några timmar nu med att backa till gamla sparfiler. Helt hopplöst och i värsta fall får jag hålla på att spela hit med min Rift, om och om igen.

Så här ser det ut för mig:

Så här ska det se ut http://youtu.be/F5q8L9ODUWg?t=8m32s


signatur

Det var detta...

Medlem

Testa ta ner konsollen och skriv först "sv_cheats 1" och sen "noclip" för att gå genom väggar och ta dig förbi buggen. Inte den ultimata lösningen men kanske det bästa i detta läget. Gör en extra sparfil innan du aktiverar fusket bara ifall det fuckar ur allt antar att det går att stänga av sen genom att skriva noclip igen men inte testat själv så vete fan

Medlem

Kan ju starta med konsol men vill slippa. Kan ju leta spar-fil på nätet men då missar jag halva uppdraget. Kan ju vara att jag inte sätter på ficklampan eftersom man ändå ser dörren tydligt i Oculus Rift. Jag ska prova...

Jo, att sätta på ficklampan gjorde att det fungerade.


signatur

Det var detta...

Medlem

Hm tog inte lång tid innan nästa bugg som fångade en mellan två stängda dörrar som inte ens gick att öppna med ficklampan på:


signatur

Det var detta...

1
Skriv svar