Vad har hänt på ett år?

Testpilot
Vad har hänt på ett år?

Om nån orkar summera lite vad som hänt sedan de släppte Faction Warfare patchen som är dryga året gammalt.

Det var nämligen då jag körde spelet sist , egentligen borde man sätta sig o läsa patch notes men mycket av det kräver login och mina konton är frysta.

Medlem

Oj, massor.

Quantum Rise - Nano nerf. Hela spelet har blivit ombalanserat. Vanliga Intys går i ca 5300 m/s (exklusive Overheat).

Apocrypha - Wormholes. Kan skriva en bok om dem. Ca 2500 nya system att besöka. De räknas som 0.0 och har "Delayed Local", så man syns inte i Local chat om man inte skriver något där.

Medlem

Och med allianserna så försvann bob tack vare meta-gaming. Och är numera Kenzoku (sist jag kollade iaf). Vad som mer hänt får nån som är mer insatt i allianskrigen berätta.

Testpilot

Jo då jag spelade sist pysslade de med nano nerfen så den har man koll på lite , iofs jag lirade aldrig nåt speciellt då nano var som hetast.

Läste också detaljerat om BOB krashen , intressant och kul jag var med o lirade mot dem i den gamla goa klassiska Curse Alliance rätt åt dem

Wormholes verkar intressant funkar de som gamla universat att man kan ta över system , stoppa dit stationer osv?
Trodde delayed local var globalt faktiskt?

Btw Min avatar är min fina True Amarr kille som jag skapade då spelet släpptes , gammal surkart Amarr specialiserad o kan allt upp till Carrier.

Medlem

Wormholes har ingen sov, och det går inte att få den heller. Läs på lite om dem, de är rätt spännande och det är många gamla rävar som kommit tillbaks som permanent flyttat in i WH-space.

Du kan dock smälla upp en POS i Wormhole space.

Tänk bara på att öppningar (in/ut) till wormholes aldrig är permanenta, och det är sällan/aldrig som ett nyöppnat wormhole leder till samma system.

Delayed local har aldrig varit globalt. Även om många (inklusive undertecknad) önskat det.


signatur

Rollspelsguru
Community Developer på Sharkmob
fd. Sr. Community Manager på Battlestate Games

Medlem

global delayed local skulle vara så nice för smyg attacker
Vill ha...
Wormholes kan vara både på både gott o ont.. Kan stärka allianser och fördärva dom..
Fördärva dom hände mig

Axiom Empires existerar inte längre bara för att vi skulle ge oss in i wormhole scenen. Och ingen annan ville förrutom huvudcorpet

Testpilot

Ska sätta mig ner o läsa lite om Wormholes , blir väl som vanligt att jag dyker in i EVE en vända under vintern av nostalgiskäl.

Brukar köra solomission lvl4 och körde lite av de specifika storyline missions de skapade för ett tag sen , tyckte det var rätt kul , allianskrig har jag tröttnat på och haft min beskärda del.
Inte ens faction warfare är speciellt lockande.

1
Skriv svar